Το προπονητικό κέντρο της FC Bayern βάζει στην πρίζα το Audi e-tron


Ο Karl-Heinz Rummenigge, Πρόεδρος της FC Bayern, ο Oliver Kahn, Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής, και η Hildegard Wortmann από τις πωλήσεις και το Marketing της Audi άναψαν το «πράσινο φως» για την τοποθέτηση 38 σημείων φόρτισης στις εγκαταστάσεις της πρωταθλήτριας Γερμανίας.

  • 3/7/2020

Οι φορτιστές πρόκειται να συνδεθούν στο δίκτυο στα τέλη του καλοκαιριού - ακριβώς στην ώρα για την έναρξη της επόμενης σεζόν της Bundesliga, κατά την οποία οι ποδοσφαιριστές της FC Bayern θα οδηγούν το Audi e-tron, το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό SUV της μάρκας. Οι παίκτες και η ομάδα θα μπορούν να φορτίζουν τα ηλεκτρικά αυτοκίνητά τους με έως και 150 κιλοβάτ στο υπόγειο γκαράζ των εγκαταστάσεων της FC Bayern. Στις αρχές του επόμενου έτους, η Audi θα εξοπλίσει το Allianz Arena στο Μόναχο με σημεία φόρτισης όχι μόνο για τους ποδοσφαιριστές αλλά και για τους οπαδούς και τους επισκέπτες.

Τον Ιανουάριο, η FC Bayern και η Audi ανακοίνωσαν ότι θα επεκτείνουν τη συνεργασία τους έως το 2029. Τα επόμενα χρόνια, και οι δύο θέλουν να συνεργαστούν στρατηγικά για καμπάνιες μάρκετινγκ και ειδικότερα για την ηλεκτροκίνηση. Πάνω από το ήμισυ του στόλου αυτοκινήτων Audi της FC Bayern θα είναι ηλεκτροκίνητος από το φθινόπωρο. Αυτό θα επιτρέψει στην FC Bayern να μειώσει τις εκπομπές του στόλου της σε λιγότερο από 95 γραμμάρια CO2 ανά χιλιόμετρο για την έναρξη της σεζόν της Μπουντεσλίγκα, συμβάλλοντας σημαντικά στην αειφορία.