Το πρωτότυπο Nissan JUKE Fuji Sunset Buggy είναι αφιερωμένο στους surfers


Διανύοντας τις πιο ζεστές ημέρες του καλοκαιριού, η Nissan παρουσιάζει στην Ισπανία ένα πρωτότυπο JUKE, με «δροσερή» εμφάνισή.

  • 27/7/2021

Η Nissan παρουσίασε πρόσφατα στην Ισπανία το πρωτότυπο JUKE Fuji Sunset Buggy, που πήρε το όνομά του από το ομώνυμο εξωτερικό χρώμα της γκάμας του μοντέλου, συνδυάζοντας τους  πορτοκαλί τόνους του ηλιοβασιλέματος πάνω από το όρος Fuji στην Ιαπωνία με τα μεσογειακά ηλιοβασιλέματα. Το πρωτότυπο JUKE Fuji Sunset Buggy έχει  σχεδιαστεί για τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ, που αναζητούν τις καλύτερες παραλίες με τις σανίδες του surf, στην οροφή του αυτοκινήτου τους.

Κατασκευασμένο στο Sunderland του Ηνωμένου Βασιλείου,  κινείται από τον βενζινοκινητήρα DIG-T 1,0 λίτρου με ισχύ 114 PS, προσφέροντας  έναν συνδυασμό ευέλικτων επιδόσεων, οικονομίας καυσίμου και ποιότητας κύλισης.  Οι συνδεδεμένες υπηρεσίες και οι αναβαθμίσεις over – the – air, κάνουν το Juke πιο συνδεδεμένο από ποτέ. Ανάλογα με την εξοπλιστική έκδοση του , το αυτοκίνητο διαθέτει το σύστημα πλοήγησης και ψυχαγωγίας NissanConnect, οθόνη αφής 8 ιντσών, Wi-Fi hotspot εντός αυτοκινήτου και αναγνώριση φωνής.

Η τεχνολογία ProPILOT της Nissan προσφέρει ηλεκτρονική υποβοήθηση διεύθυνσης, επιτάχυνσης και πέδησης, σχεδιασμένη για χρήση σε αυτοκινητόδρομο και σε κυκλοφορία σε μια  λωρίδα.