Το Renault Captur αποκτά έκδοση R.S. Line


Σε μία κίνηση τόνωσης των δυναμικών χαρακτηριστικών του δημοφιλούς της SUV, η Renault προσφέρει την έκδοση εξοπλισμού R.S. Line στη γκάμα του Captur

  • 12/2/2021

Η κίνηση αυτή είναι ενδεικτική για τη Γαλλική φίρμα, η οποία σκοπεύει να δώσει ένα πιο σπορτίφ χαρακτήρα, κερδίζοντας έτσι το ανάλογο κοινό. Θα πρέπει μάλιστα να σημειωθεί πως είναι η πρώτη φορά που η Renault επιλέγει να παρουσιάσει μία έκδοση R.S. Line στη γκάμα του Captur, εμπλουτίζοντάς το με στοιχεία εμπνευσμένα από τον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Ενδεικτικά αναφέρουμε την επανασχεδιασμένη μάσκα μπροστά, με την εξαγωνική γρίλια και την F1 λεπίδα που δίνει ένα πιο επιθετικό τόνο στο όλο σύνολο.

Πίσω πάλι, ξεχωρίζει ένας γκρι αεροδυναμικός διαχύτης, ενώ την όλη εικόνα συμπληρώνουν οι τροχοί ελαφρού κράματος 18 ιντσών, Le Castellet, οι λεπτομέρειες από χρώμιο και τα σχετικά λογότυπα, σε διάφορα σημεία του αμαξώματος.

Εντός, οι ταπετσαρίες του αυτοκινήτου, όπως και το ταμπλό, ενισχύονται οπτικά από κόκκινες λεπτομέρειες. Το τιμόνι φέρει δερμάτινη επένδυση, με μικρές οπές, που παραπέμπουν σε σπορ προτάσεις.

Τα πεντάλ, με τη σειρά τους, είναι μεταλλικά, ενώ την όλη εικόνα συμπληρώνει ένα πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού. Ενδεικτικά αναφέρουμε τον ψηφιακό πίνακα οργάνων των 10 ιντσών, την πίσω κάμερα υποβοήθησης παρκαρίσματος και τη θήκη ασύρματης φόρτισης τηλεφώνου.