Το SkodaSuperb Αυτοκίνητο της χρονιάς στην Σκωτία!


Το νέο SkodaSuperb ανακυρήχθηκε αυτοκίνητο της χρονιάς από την ένωση συντακτών ειδικού τύπου της Σκοτίας (Association of Scottish Automotive Journalists-ASAJ). Στον συγκεκριμένο διαγωνισμό το Superb αντιμετώπισε καταξιωμένους αντιπάλους από την πολυτελή κατηγορία όπως για παράδειγμα την Mercedes σειρά E και το Renault Vel Satis.
  • 11/11/2002
&00 Με το Superb, η SkodaAuto επιστρέφει στην κατηγορία των πολυτελών οχημάτων, μετά από απουσία πολλών δεκαετιών. Το νέο SkodaSuperb, εκπρόσωπος της μάρκας στην κατηγορία των μεγάλων και πολυτελών αυτοκινήτων, αποδεικνύει έμπρακτα το μέγεθος της αλλαγής που έχει επέλθει τα τελευταία χρόνια σε μία από τις παλαιότερες αυτοκινητοβιομηχανίες της Ευρώπης, αφού από το 1895 η Skoda κατασκευάζει αυτοκίνητα.
Το νέο SkodaSuperb ανακυρήχθηκε αυτοκίνητο της χρονιάς από την ένωση συντακτών ειδικού τύπου της Σκοτίας (Association of Scottish Automotive Journalists-ASAJ). Στον συγκεκριμένο διαγωνισμό το Superb αντιμετώπισε καταξιωμένους αντιπάλους από την πολυτελή κατηγορία όπως για παράδειγμα την Mercedes σειρά E και το Renault Vel Satis. Ο πρόεδρος των συντακτών κ.Graeme Giles, αναγνωρίζοντας στο μοντέλο της Skoda την εξαιρετική σχέση τιμής σε συνδιασμό με την υψηλή ποιότητα καθώς και την πολυτέλεια που προσφέρει, δήλωσε τα εξής: ''Το αυτοκίνητο προσφέρει δυνάτους κινητήρες και ανέσεις λιμουζίνας σε τιμή ενός οικογενειακού αυτοκινήτου".