Το Subaru Impreza δέχεται μέρη STI και αποκαλύπτεται στο Τόκιο (photos)


Η Subaru βελτιώνει το νέο Impreza με μέρη STI, και καταφτάνει στο Τόκιο για το Σαλόνι Αυτοκινήτου 2023 με νέα μοντέλα και ανανεωμένες εκδόσεις.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ: SUBARU
  • 27/12/2022

Μία από τις πρώτες διεθνείς εκθέσεις αυτοκινήτου του 2023, στην οποία πολλές αυτοκινητοβιομηχανίες θα έχουν την ευκαιρία και τη δυνατότητα να προβάλλουν τις νέες τους καινοτομίες και τα επερχόμενα μοντέλα τους, είναι το Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο. Με τις πόρτες της να ανοίγουν στις 13-15 Ιανουαρίου στο Makuhari Messe στην πόλη Chiba της Ιαπωνίας, η έκθεση αναμένεται να έχει πολλούς... σημαντικούς προσκεκλημένους.

Ένας εξ αυτών είναι και η Subaru, η οποία φαίνεται να έχει μεγάλα σχέδια για την έκθεση. Ένα συνονθύλευμα από οχήματα παραγωγής, μοντέλα που είναι κοντά στην παραγωγή και concept cars θα καταφτάσει στο Τόκιο, με την εταιρεία να εστιάζει στη νέα έκδοση του Impreza με το τιμόνι στη δεξιά πλευρά, αλλά και μία ακόμα έκδοση, βελτιωμένη με μέρη STI.

Η έκτη γενιά του Impreza αποκαλύφθηκε τον περασμένο Νοέμβριο στην έκθεση αυτοκινήτου του Los Angeles, όπου η αμερικανική έκδοσή του έκανε την πρώτη της γνωριμία με το κοινό. Τώρα, η Subaru θα παρουσιάσει το δημοφιλές μοντέλο για την αγορά της Ιαπωνίας, με το τιμόνι στα δεξιά. Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η έκδοση STI, η οποία επίσης θα δώσει το παρόν στην έκθεση.

Subaru Levorg STI Sport
Subaru Levorg STI Sport

Εκτός αυτού, η Subaru θα φέρει στο Τόκιο και το νέο πρωτότυπο Levorg STI Sport, το οποίο θα αποτελέσει τη βάση για το μέλλον του σπορ μοντέλου. Το εν λόγω show car θα βασίζεται στο ήδη υπάρχον Levorg STI Sport R EX, όμως βελτιώσεις στην ανάρτηση και τον χειρισμό αναμένεται να το κάνουν ακόμα πιο ευκολοδήγητο. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του στην Ιαπωνία παραμένει άγνωστη, όμως περισσότερες λεπτομέρειες θα αποκαλυφθούν στο επίσημο ντεμπούτο του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο.

Μαζί με το Levorg, ντεμπούτο θα κάνει και το Crosstrek Boost Gear Concept, το οποίο η εταιρεία θα χρησιμοποιήσει για να παρουσιάσει νέα μέρη και βελτιωμένα συστήματα, τα οποία θα γίνουν διαθέσιμα για το μικρό crossover αργότερα μέσα στο 2023. Και το Subaru Rex θα λάβει αναβαθμίσεις για εξορμήσεις εκτός δρόμου, οι οποίες θα αναδειχθούν μέσω ενός concept car

Και τρία νέα αγωνιστικά οχήματα θα βρίσκονται στο Τόκιο: Το Subaru BRZ GT300, το Subaru WRX NBR Challenge 2023 και το Subaru WRX Rally Challenge 2023. Περισσότερα στοιχεία και πληροφορίες για τα συγκεκριμένα αγωνιστικά μοντέλα θα γίνουν γνωστά όταν το Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο κάνει την πρεμιέρα του τον ερχόμενο Ιανουάριο.