Το Suzuki Jimny μεταμορφώθηκε σε Land Rover Defender!


Τελικά το μικρό SUV της Suzuki, το Jimny, είναι ο αναμφισβήτητος βασιλιάς των μεταμορφώσεων.

  • KEIMENO: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤ.: DAMD
  • 3/8/2020

Η Damd είναι μια εταιρεία βελτιώσεων στην Ιαπωνία η οποία ειδικεύεται στο Jimny της Suzuki και παρουσιάζει το ένα μετά το άλλο τα κιτ μεταμόρφωσής του σε κάποιο άλλο γνωστό τετρακίνητο. Συνήθως υπό σμίκρυνση, καθώς οι λιλιπούτειες διαστάσεις του Jimny είναι γνωστές.

Έτσι λοιπόν μετά από τα κιτ μεταμόρφωσης σε Jeep Wrangler, σε κλασικό Ford Bronco, σε μία μίνι Mercedes G-Class ήρθε και η σειρά της μετάλλαξης σε Land Rover Defender και μάλιστα της θρυλικής πρώτης γενιάς.

To «πακέτο» αποτελείται από μάσκα, εμπρός και πίσω προφυλακτήρες, φτερά και σήματα. Τα οποία ναι μεν αναγράφουν Little D, αλλά το κάνουν να δείχνει πολύ κοντά στο αρχέτυπο Defender. Επίσης, καθώς η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά, η Damd έχει και τα σωστά τάσια στο χρώμα του αμαξώματος προκειμένου η μεταμόρφωση να είναι ολοκληρωμένη.

Όλα τα στοιχεία του κιτ είναι διαθέσιμα και μεμονωμένα, προκειμένου να κάνει κανείς στο Jimny του τις αλλαγές που θέλει και που είναι διατεθειμένος να πληρώσει.

Η Damd πάντως και οι άνθρωποί της δεν ασχολούνται καθόλου με τον κινητήρα, ο οποίος παραμένει ο γνωστός ατμοσφαιρικός τετρακύλινδρος των 1.500 cc και των 102 PS.