To Suzuki Jimny μπορεί να γίνει κάλλιστα και εξάτροχο


Το Jimny μπορεί να εξελιχθεί σε μια πολύ καλή βάση για λογής λογής μετατροπές, μιας και η εικόνα του από ότι φαίνεται τις ευνοεί.

  • 3/1/2019

To νέο, μικρό SUV της Suzuki, διαθέτει μια χαρακτηριστική όσο και κλασική εμφάνιση για SUV. Η οποία, όπως δείχνουν τα πράγματα, αποτελεί μια πολύ καλή βάση. Αφενός για την ίδια τη Suzuki η οποία εξελίσσει πρωτότυπα όπως π.χ. το pickup που θα παρουσιάσει στην έκθεση του Τόκιο που ξεκινά σε λίγες μέρες και αφετέρου για ανεξάρτητους βελτιωτές.

Οι οποίοι έχουν ήδη εξελίξει κιτ αμαξώματος που κάνουν το μικρό Suzuki να δείχνει ίδιο με μια λιλιπούτεια Mercedes G-Class ή με ένα μίνι Land Rover Defender -τζιπ που επίσης χαρακτηρίζονται από τις γωνίες των αμαξωμάτων τους- ενώ έπεται και συνέχεια.

Η συνέχεια αυτή θα μπορούσε να είναι και η μετατροπή του Jimny σε εξαθέσιο, όπως μπορείτε να δείτε και από τη rendering φωτογραφία μας, μιας και υπάρχει η αντίστοιχη τάση.

Η προσθήκη ενός επιπλέον άξονα ναι μεν δεν είναι εύκολη υπόθεση αλλά από την άλλη δεν είναι και ανέφικτη, ενώ το ζητούμενο που δεν είναι άλλο από την προσέλκυση της προσοχής, είναι σχεδόν εγγυημένο πως θα επιτευχθεί.

Αυτό είναι και ο βασικός λόγος που κάποια στιγμή κάποιος βελτιωτής θα παρουσιάσει ένα εξάτροχο Jimny. Φυσικά με επιμηκυμένο αμάξωμα και σημαντικά μεγαλύτερο μεταξόνιο. Οι επεμβάσεις αυτές θα εξασφαλίζουν και μεγαλύτερη καρότσα ενώ το βέβαιο είναι πως όταν και αν υλοποιηθούν δεν θα είναι φτηνές.