Το σύστημα 4κίνησης του Hyundai Staria! (Video)


Το εντυπωσιακό νέο MPV της Hyundai, το Staria εξοπλίζεται με το σύστημα τετρακίνησης HTRAC και πραγματικά μπορεί να κινηθεί εντός των πιο απαιτητικών τερέν.

  • 1/12/2021

Η Hyundai  πριν από λίγους μήνες αποκάλυψε το νέο Staria, ένα πολυμορφικό όχημα με εντυπωσιακό για την κατηγορία του σχεδιασμό και τώρα έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο που δείχνει τις ικανότητες του να κινηθεί σε πολλά διαφορετικά και δύσκολα εδάφη.

Όλα αυτά χάρη στο προηγμένο σύστημα τετρακίνησης HTRAC All Wheel Drive που κατανέμει ιδανικά τη ροπή ανάμεσα στους δύο άξονες.

Το Hyundai Staria είναι ένα πολυμορφικό όχημα που μπορεί να εξυπηρετήσει μεγάλες οικογένειες ή να χρησιμοποιείται ως όχημα μεταφοράς επιβατών. Το μήκος του αμαξώματος αγγίζει τα 5.253 χιλιοστά, το πλάτος τα 1.997 χιλιοστά, ενώ το ύψος τα 1.990 χιλιοστά στην επιβατική έκδοση και 2.000 χιλιοστά για την επαγγελματική. Το μεταξόνιο φτάνει τα 3.273 χιλιοστά και ο χώρος αποσκευών έως τα 5.000 λίτρα.

Στο εσωτερικό του μπορεί να φιλοξενήσει από δύο έως έντεκα επιβάτες, ενώ θα διατίθεται με επτά και εννέα θέσεις, ανάλογα με την έκδοση και τη διάταξη των καθισμάτων.