To teaser του καινούργιου πρωτότυπου της Citroen δείχνει ένα ιστορικό λογότυπο


Πλήρως ηλεκτρική και σούπερ άνετη μετακίνηση. Αυτό είναι το πλαίσιο γύρω από το οποίο θα εξελιχθούν τα Citroen το μέλλοντος.

  • KEIMENO: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 23/4/2019

Η Citroen συμπληρώνει φέτος έναν αιώνα ζωής και φυσικά το γιορτάζει όπως αρμόζει σε ένα τέτοιο μεγάλο ιωβηλαίο. Δηλαδή με πολλές εκδηλώσεις, εκθέσεις ιστορικών της μοντέλων αλλά και παρουσιάσεις καινούργιων πρωτοτύπων. Τα οποία δίνουν μια εικόνα για τοι μελλοντικό προσανατολισμό της μάρκας.

Ένα από τα πρωτότυπα αυτά, το όνομα του οποίου δεν έχει ακόμα αποκαλυφθεί, θα παρουσιαστεί στις 16 Μαΐου στη Vivatech που διοργανώνεται στη γαλλική πρωτεύουσα. Μέχρι τότε λοιπόν και για να κεντρίσει τον ενδιαφέρον η γαλλική εταιρεία έχει δώσει στη δημοσιότητα μια teaser εικόνα του συγκεκριμένου concept.

Μια εικόνα η οποία δεν αποκαλύπτει τίποτα το σημαντικό για το καινούργιο πρωτότυπο αλλά δείχνει ένα λογότυπο της μάρκας που δεν έχει σχέση με αυτό που χρησιμοποιείται σήμερα. Το συγκεκριμένο λογότυπο χρονολογείται από τις απαρχές της μάρκας και ήταν ένα από τα αρκετά που είχαν χρησιμοποιηθεί το 1919.

Για το πρωτότυπο αυτό καθαυτό η γαλλική εταιρεία αναφέρει πως «απεικονίζει το όραμα της Citroen για ένα σούπερ άνετο και πλήρως ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Το οποίο θέλει να παρέχει στους επιβάτες τους μια μοναδική εμπειρία μετακίνησης, καθαρά ηλεκτρική και αυτόνομη». Ταυτόχρονα οι μηχανικοί της αποκαλύπτουν πως θα διαθέτει τεχνολογίες που θα χρησιμοποιηθούν στα μελλοντικά μοντέλα παραγωγής της μάρκας.