To Tesla Cybertruck σε νέες περιπέτειες


Πως το προτιμάτε; Με τα χρώματα της αστυνομίας της Νέας Υόρκης; Ως αυτοκίνητο διανομής της Domino; Ως όχημα διάσωσης στο Baywatch;

  • KEIMENO: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 18/3/2020

Παρόλο που η παραγωγή του πιο περίεργου Tesla δεν έχει καν ξεκινήσει, η παρουσία του και μόνο αρκεί για να «φυτιλιάσει» την φαντασία κάθε ειδικού στην επεξεργασία εικόνας. Και όπως θα δείτε στο παρακάτω άλμπουμ το Cybertruck με τις μεγάλες του διαστάσεις, τους δύο ηλεκτροκινητήρες του στην top έκδοση και τις ποικίλες δυνατότητες του, θα μπορούσε να εκτελεί καθήκοντα περιπολικού, ασθενοφόρου, οχήματος διάσωσης, θωρακισμένου χρηματαποστολής κ.α.

Εδώ να πούμε πως ο Elon Musk είχε παρουσιάσει το Cybertruck το πέρυσι το Νοέμβριο σε μία ανεπανάληπτη πρεμιέρα με το φιάσκο με τα θωρακισμένα κρύσταλλα. Ακόμη και έτσι όμως το Cybertruck με το περίεργο σχήμα έχει καταφέρει να γίνει viral σε όλο τον πλανήτη με την αμερικανική εταιρία να δέχεται χιλιάδες παραγγελίες.

Χαρακτηριστικό είναι πως αρκετοί οργανισμοί στις ΗΠΑ το έχουν παραγγείλει, όπως  εφετζίδικη αστυνομία του Ντουμπάι. Μέχρι και οι αρχές στο Μεξικό εκδήλωσαν ενδιαφέρον. Πάντως, το περίεργο είναι πως η Tesla ακόμη δεν έχει αποφασίσει το που θα παράγεται το Cybertruck οπότε το νωρίτερο που μπορεί να υπολογίζει κανείς είναι προς τα τέλη του 2022.