Το Tesla Model 3 στο… portfolio της Novitec


Αντικείμενο βελτίωσης ενός εκ των σημαντικότερων ευρωπαϊκών οίκων αποτελεί πλέον το ηλεκτροκίνητο Tesla Model 3 με τις παρεμβάσεις να εστιάζουν στο παρουσιαστικό του αυτοκινήτου.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΝΑΛΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 6/8/2019

Μια παράδοση που θέλει τη Novitec να καταπιάνεται με τη βελτίωση των προτάσεων της Tesla έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια, καθώς μετά τα Model S και Model X ήρθε η σειρά του μικρότερου και πιο προσιτού μοντέλου της αμερικανικής φίρμας να δεχθεί τη φροντίδα του βελτιωτικού οίκου.

Εστιάζοντας στο παρουσιαστικό του αυτοκινήτου, η Novitec προίκισε το Tesla Model 3 με τα απαραίτητα αεροδυναμικά βοηθήματα, τα οποία είτε διατηρούν το χαρακτηριστικό φινίρισμα του ανθρακονήματος είτε βάφονται στο χρώμα του αμαξώματος.

Οι σφυρήλατες ζάντες ελαφρού κράματος διαμέτρου 21 ιντσών αποτελεί ένα ακόμα στοιχείο που δύσκολα θα περάσει απαρατήρητο και υπόσχονται σε συνδυασμό με τη μικρότερη κατά 30 χιλιοστά απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος την αναβάθμιση των χαρακτηριστικών κίνησης του αυτοκινήτου.

Για το εσωτερικό, τέλος, η Novitec έχει επιλέξει να ντύσει τις κρίσιμες επιφάνειες του θαλάμου επιβατών με Alcantara, δίνοντας τη δυνατότητα στο υποψήφιο πελάτη της να παραμετροποιήσει πλήρως τον πρόσθετο εξοπλισμό επιλέγοντας, για παράδειγμα, τον επιθυμητό χρωματισμό των επενδύσεων.