Το Tesla Model 3 τα βάζει με Nissan GT-R και Chevrolet Camaro (Video)


Ένα απολύτως εργοστασιακό Tesla Model 3 αναμετράται με δύο ιερά τέρατα της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας στην κούρσα της μίας ανάσας με τελικό νικητή το θέαμα.

  • 16/3/2020

Οι ηλεκτροκίνητες προτάσεις της Tesla έχουν αποδείξει στο παρελθόν ότι δεν αποτελούν έναν εύκολο αντίπαλο για τις παραδοσιακές δυνάμεις της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας.

Αρκετές φορές μάλιστα έχουν ανατρέψει τα προγνωστικά επιδεικνύοντας με τον πλέον πειστικό τρόπο τα πλεονεκτήματα που απολαμβάνουν οι ηλεκτροκίνητες προτάσεις έναντι εκείνων που κινούνται με την αποκλειστική συμβολή ενός θερμικού κινητήρα.

Δεν θα πρέπει, λοιπόν, να μας προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι κάποιος θέλησε να μετρήσει τις δυνατότητες ενός εργοστασιακού Tesla Model 3 τοποθετώντας απέναντι στο εμβληματικό Nissan GT-R.

Το μικρότερο σε ισχύ και πιο προσιτό Tesla αναμετρήθηκε στην κούρσα της μίας ανάσας με το ιαπωνικό sportscar χάνοντας στις λεπτομέρειες την πρώτη θέση.

Δεν συνέβη το ίδιο ωστόσο όταν τη θέση του Nissan GT-R πήρε η Chevrolet Camaro ZL1, το οκτακύλινδρο muscle car των 660 ίππων το οποίο είδε το άσημο Tesla Model 3 να χάνεται στον ορίζοντα την ίδια στιγμή που το ίδιο προσπαθούσε να βρει τα πατήματά του στην άσφαλτο.