To τετράτροχο της Hyundai που μπορείς να φτιάξεις μόνος σου (Video)


Το Soapbox της Hyundai είναι ένα τετράτροχο που μπορείς να φτιάξεις στο σπίτι σου. Πληροφορίες εντός.

  • 13/9/2020

Το όνειρο της κατασκευής ενός τετράτροχου με τα ίδιας σας τα χέρια κάνει πραγματικότητα η Hyundai δίνοντας στη δημοσιότητα όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τη δημιουργία ενός εντυπωσιακού soapbox.

To soapbox -ένα τετράτροχο που κινείται χωρίς πετάλια- το σχεδίασε η Hyundai Motor Technical Center και είναι κατασκευασμένο από υλικά που μπορεί να προμηθευτεί κανείς χωρίς μεγάλο κόστος από  ένα κατάστημα που ειδικεύεται στις ιδιοκατασκευές.

Το συνολικό του μήκος φτάνει το ένα μέτρο και επί της ουσίας είναι κατασκευασμένο από ξύλο, και μέταλλο. Οι τροχοί του προέρχονται από καρότσι, ενώ τόσο το σύστημα διεύθυνσης όσο και το σύστημα πέδησης δεν απαιτούν ειδικές γνώσεις για την κατασκευή  τους.

Παρά βέβαια την απλότητα της κατασκευής και το γεγονός ότι τα soapbox απευθύνονται κατά κύριο λόγο σε παιδιά, το συγκεκριμένο μπορεί να φιλοξενήσει και ενηλίκους.

Σε ό,τι αφορά στις οδηγίες κατασκευής, παρά το γεγονός ότι η Hyundai δεν παρέλειψε να δημοσιεύσει το ανάλογο video, δύσκολα θα μπορούσες να το χαρακτηρίσεις υπεραναλυτικό και ως εκ τούτου κατατοπιστικό.

Οι πιο έμπειροι, πάντως, στις ιδιοκατασκευές είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα αντλήσουν τις πληροφορίες που χρειάζονται για να τολμήσουν την κατασκευή πρώτου αυτοκινήτου τους με πεντάλ. 

Διαβάστε ακόμα:

Νέο Hyundai Tucson: Με 290 ίππους και αφοπλιστική εμφάνιση

Top 10: Αυτά είναι τα μικρά SUV που προτιμούν οι Έλληνες!