To "The Fast and the Furious" θα τερματίσει στις 11 ταινίες


Πριν από δεκαεννέα χρόνια, λίγοι θα πίστευαν ότι το Fast and the Furious θα μετατρεπόταν σε ένα franchise δισεκατομμυρίων δολαρίων που έφτασε αισίως τις εννέα ταινίες.

  • 22/10/2020

Δυστυχώς όμως για τους φίλους της σειράς ταινιών, το ταξίδι φαίνεται ότι θα τελειώσει σύντομα καθώς σύμφωνα με αμερικανικά Μέσα, το sequel θα τερματιστεί μετά την κυκλοφορία της 11ης ταινίας.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, η 10η και η 11η ταινία που θα αποτελέσουν ένα φινάλε σε δύο μέρη, θα σκηνοθετηθούν από τον Justin Lin, ο οποίος είχε σκηνοθετήσει τα The Fast and the Furious: Tokyo Drift, Fast & Furious, Fast & Furious 6 και Fast & Furious 9: The Fast Saga. Οι επερχόμενες ταινίες αναμένεται να ενώσουν και πάλι τους Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Jordana Brewster και Ludacris.

Φυσικά, θα περάσουν χρόνια πριν από την κυκλοφορία των ταινιών, καθώς το Fast & Furious 9 (ή F9) έχει καθυστερήσει κατά έναν χρόνο, μέχρι τον Μάιο του 2021 λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Η ταινία είχε αρχικά προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει φέτος, αλλά η πρεμιέρα της έχει αναβληθεί τουλάχιστον δύο φορές.