Το θρυλικό Toyota Supra της ταινίας Fast and Furious προς πώληση


Πρόκειται για ένα κλασικό μοντέλο με έναν διπλά υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα, που οδήγησε ο Paul Walker για πολλές λήψεις κατά την διάρκεια της ταινίας “The Fast and The Furious” του 2001.

  • 22/5/2021

Η 4η γενιά του Supra έγινε πιο δημοφιλής μέσα από τις ταινίες Fast and Furious, το οποίο το οδηγούσε ο πρωταγωνιστής της ταινίας Brian O’Connor, τον οποίο τον υποδυόταν ο αδικοχαμένος Paul Walker. Το αυτοκίνητο αυτό γέννησε μία γενιά οπαδών και η σημασία του δεν μπορεί να αγνοηθεί. Το συγκεκριμένο μοντέλο που θα βγει σε δημοπρασία τον Ιούνιο του 2021, είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην πρώτη και δεύτερη ταινία.

Σύμφωνα με την αγγελία, το Supra αυτό, ένα κλασικό μοντέλο με έναν διπλά υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα, το οδήγησε ο Paul Walker για πολλές λήψεις κατά την διάρκεια της ταινίας “The Fast and The Furious” του 2001.

Στη συνέχεια ανακλήθηκε από το studio και διαμορφώθηκε για να παίξει τον ρόλο του αυτοκινήτου που το οδήγησε ο Slap Jack, που τον υποδύθηκε ο Michael Ealy στην ταινία “2Fast2Furious” του 2003.

Ακολούθως, αυτή η Toyota Supra θα επέστρεφε στην αρχική της κατάσταση: χρώμα από την Lamborghini Diablo, αυτοκόλλητο «Nuclear Gladiator», ζάντες Dazz Motorsport, TRD καπό και αεροτομή από αλουμίνιο.

Κρίνοντας από τις φωτογραφίες, το αυτοκίνητο φαίνεται να είναι σε άψογη κατάσταση, χωρίς καμία ζημιά στο εξωτερικό και στο εσωτερικό. Κάτω από το καπό βρίσκεται ένας διπλά υπερτροφοδοτούμενος 2JZ-GTE κινητήρας, ο οποίος μεταδίδει την κίνηση στους πίσω τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβώτιου ταχυτήτων 4 σχέσεων.

Η αγγελία δεν αναφέρει εκτιμώμενη τιμή πώλησης. Όμως, το τελευταίο Supra που πουλήθηκε από τις ταινίες Fast and Furious ήταν το 2015 με τιμή στα 154.000 ευρώ περίπου, αλλά δεν ήταν υπερτροφοδοτούμενο. Έτσι, το συγκεκριμένο αυτοκίνητο αναμένεται να πουληθεί πιο ακριβά μιας και είναι twin-turbo και έπαιξε και στην δεύτερη ταινία.