To Toyota RAV4 μετατρέπεται σε rally car


Μετά την Toyota Corolla και το C-HR σειρά έχει το RAV4 να αποτελέσει τον καμβά του ταλαντούχου σχεδιαστή Khyzyl Saleem και να μετασχηματιστεί σε ένα εντυπωσιακό rally car.

  • 21/11/2020

H Toyota Μ. Βρετανίας ξαναχτυπά, καθώς σε συνεργασία με τον ταλαντούχο σχεδιαστή Khyzyl Saleem μάς προσφέρουν μία ακόμα ψηφιακή υλοποίηση, η οποία αν μη τι άλλο αξίζει την προσοχή μας.

Μετά την Toyota Corolla και το C-HR, σειρά έχει το RAV4 να μεταμορφωθεί σε ένα απόκοσμο rally car, ξυπνώντας από το μακρινό πριν ένδοξο παρελθόν του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ, στο οποίο πρωταγωνιστούν το υπεράνω κάθε υποψίας Yaris και οι λιλιπούτειοι φίλοι του.

Γνωστός για τις ψηφιακές δημιουργίες του, ο Khyzyl Saleem δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη εξαντλώντας τη δημιουργικότητά του στις επιφάνειες του ιαπωνικού SUV.

Το αποτέλεσμα είναι και αυτή τη φορά εντυπωσιακό, ενδεικτικό των δυνατοτήτων που προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία στα χέρια των σχεδιαστών.

Κι αν με τα σημερινά δεδομένα, η παρουσία του Toyota RAV4 σε ένα αγωνιστικό τερέν μοιάζει από δύσκολη έως απίθανη, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει στο μέλλον την εμπλοκή του ιαπωνικού SUV στους αγώνες.

Άλλωστε ποιος θα περίμενε πριν από μερικά χρόνια ότι η επιστροφή της Toyota στο WRC και στους παγκόσμιους τίτλους θα γινόταν με το Yaris, το οποίο εσχάτως διεκδικεί στην έκδοση παραγωγής με τα διακριτικά GR τον τίτλο του κορυφαίου supermini των ημερών μας.

Διαβάστε ακόμα:

Toyota Corolla Cross 2020: Το... Qashqai της Toyota!

Έρχεται η πιο καυτή Toyota Corolla όλων των εποχών

Πωλείται ελληνική Toyota Corolla του 1974 με τις ζελατίνες

To Toyota Yaris Cross βουτάει στη λάσπη και εντυπωσιάζει! (Video)