Το trailer της νέας σεζόν του Top Gear αφήνει υποσχέσεις (Video)


Την έναρξη της 29ης σεζόν της τηλεοπτικής σειράς Top Gear προαναγγέλλει ένα απολαυστικό trailer στο οποίο περιλαμβάνεται και το τρομακτικό ατύχημα ενός εκ των παρουσιαστών με μια Lamborghini.

  • 15/9/2020

Το πατροπαράδοτο «Back to schools» στη Μ. Βρετανία συνοδεύτηκε από τη δημοσίευση ενός trailer το οποίο προαναγγέλλει την έναρξη της 29ης σεζόν για τη δημοφιλέστατη τηλεοπτική εκπομπή Top Gear.

To απολαυστικό video του ενός λεπτού περιλαμβάνει πλήθος σκηνών δράσης με πρωταγωνιστές τους τρεις παρουσιαστές της τηλεοπτικής εκπομπής.

Διασημότερος όλων ο Chris Harris, o οποίος έχει γράψει τη δική του ιστορία στον Ειδικό Τύπο, έχοντας «κάψει» τόνους ελαστικού στις αριστουργηματικές, ομολογουμένως, πλαγιολισθήσεις.

Κρίνοντας, βέβαια, από τα όσα παρουσιάζονται στο τρέιλερ της τηλεοπτικής εκπομπής, ο συμπαρουσιαστής του Βρετανού, Paddy McGuinness, δεν διαθέτει το ίδιο επιδέξια χέρια, οδηγώντας στην καταστροφή μια άτυχη Lamborghini Diablo του 1990.

Αν μη τι άλλο, λοιπόν, η νέα σεζόν του Top Gear αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον, αν και δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν γυρίσει την πλάτη στην εν λόγω τηλεοπτική εκπομπή μετά και την επεισοδιακή αποχώρηση των May, Hammond και Clarkson.