Το Volvo on Call app δίνει στους οδηγούς plug-in υβριδικών tips οδήγησης


Οι οδηγοί plug-in υβριδικών Volvo μπορούν να ενημερώνονται με νέα δεδομένα για τα μοτίβα οδήγησης με ηλεκτρική ενέργεια, καθώς η Volvo Cars εμπλούτισε την εφαρμογή Volvo on Call για smartphone με μια σειρά νέων χαρακτηριστικών.

  • 30/7/2020

Η βελτιωμένη εφαρμογή Volvo on Call παρέχει στους οδηγούς μετρήσεις, μεταξύ άλλων, για την απόσταση που έχουν καλύψει στο αμιγώς ηλεκτρικό πρόγραμμα, καθώς και για την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας και καυσίμου. Αργότερα εντός του έτους, η υπηρεσία θα τους δίνει επίσης τη δυνατότητα να βλέπουν την επίπτωση που έχει ο τρόπος οδήγησής τους στο ανθρακικό (CO2) τους αποτύπωμα, ενώ θα εκτιμά και το κόστος εξοικονόμησης καυσίμου που προκύπτει από την οδήγηση στο αμιγώς ηλεκτρικό πρόγραμμα.

Για τα μοντέλα Volvo  με plug-in υβριδικό ή αμιγώς ηλεκτρικό σύστημα κίνησης Recharge που παραγγέλλονται έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2020 και πληρούν τις προϋποθέσεις επιδότησης ηλεκτρικής ενέργειας από τη Volvo για 12 μήνες, η πλατφόρμα θα ενημερώνει επίσης για την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας που έχει πραγματοποιηθεί, καθώς και για το ποσό της επιδότησης που αντιστοιχεί σε αυτή.

Οι νέες λειτουργίες του Volvo on Call προσφέρονται για όλα τα plug-in υβριδικά μοντέλα της Volvo που βασίζονται στις πλατφόρμες SPA και CMA και διατέθηκαν μετά το 2015, στις 47 χώρες ανά τον κόσμο όπου λειτουργεί το Volvo on Call, μεταξύ αυτών και στην Ελλάδα.

Με τις επιπλέον λειτουργίες, η Volvo Cars στοχεύει να ενθαρρύνει περαιτέρω τους οδηγούς plug-in υβριδικών Volvo να φορτίζουν και να χρησιμοποιούν τα οχήματά τους στο ηλεκτρικό πρόγραμμα όσο το δυνατόν περισσότερο, αλλά και γενικότερα να ενισχύσει το ενδιαφέρον για τα οφέλη των ηλεκτρικών αυτοκινήτων και της βιώσιμης μετακίνησης.