Το VW California Camber είναι ότι πρέπει για τις διακοπές


Η νέα γενιά Transporter είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στις αγορές της Ευρώπης και ιδιαίτερα στην Γερμανία παραπέμποντας στην θρυλική «κλούβα».

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 5/8/2019

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχετε δει κάποια στιγμή στους δρόμους το πασίγνωστο «εργαλείο» της Volkswagen που στην χώρα μας είχε διαπρέψει προ δεκαετιών στην επαγγελματική του έκδοση. Σε πολλές άλλες αγορές πολύ μεγάλη επιτυχία είχαν και οι επιβατικές εκδόσεις οι οποίες φυσικά συνεχίζουν βασισμένες στο γνωστό T6.

Μάλιστα η γερμανική εταιρία παρουσίασε τη νέα ειδική έκδοση California που θα κάνει ντεμπούτο προς τα τέλη του μήνα στην έκθεση Caravan Salon στο Düsseldorf. Στις φωτογραφίες βλέπετε την έκδοση Ocean 6.1 με την διχρωμία και το αρκετό χρώμιο στο αμάξωμα, ενώ υπάρχουν αρκετές οπτικές διαφοροποιήσεις.

Αυτό που διαφοροποιεί την ειδική έκδοση είναι η ανοιγόμενη οροφή μετατρέποντας το αυτοκίνητο σε ένα τέλειο όχημα για διακοπές και εξορμήσεις χωρώντας σχεδόν τα πάντα. Παράλληλα υπάρχουν διαθέσιμα τα περισσότερα συστήματα άνεσης και υποβοήθησης οδηγού και φυσικά πλήρης συνδεσιμότητα.

Η ειδική έκδοση California Camber συνδυάζεται με δίλιτρο πετρελαιοκινητήρα με προδιαγραφές Euro 6d Temp. Στάνταρ είναι η προσθιοκίνητη έκδοση, ενώ προαιρετικά υπάρχει και τετρακίνητη για να μην «κολλάει» πουθενά.