Το VW Golf GTI Clubsport «αγρίεψε» χάρη στις μετατροπές της JMS (photos)


Το Volkswagen Golf GTI Clubsport ανεβαίνει επίπεδο χάρη στις εκτεταμένες αλλαγές της JMS Fahrzeugteile.

  • ΦΩΤΟ: JMS Fahrzeugteile
  • 26/3/2023

To Volkswagen Golf GTI Clubsport βρίσκεται στην κορυφή της σειράς GTI του θρυλικού μοντέλου, με υπεροχή σε κάθε τομέα.

Ο βελτιωτικός οίκος της JMS Fahrzeugteile, όμως, είδε αρκετή προοπτική για βελτίωση στο ήδη ισχυρό hot hatch, και αυτό ακριβώς έκανε.

Αρχικά, το αυτοκίνητο στέκεται πια σε ασημί ζάντες της BarracudaRacing Wheels, με διάμετρο 20 ιντσών, ενώ προαιρετικά εξοπλίζονται με κόκκινο μπουλόνι και μαύρες βίδες.

Το μεγαλύτερο μέρος του αυτοκινήτου είναι περασμένο με αυτοκόλλητο σε έντονο πράσινο χρώμα, ενώ τη διαφορά κάνει η μαύρη οροφή και το καπό επενδυμένο με αυτοκόλλητο σε στιλ ανθρακονήματος.

Επίσης, έχει προστεθεί ένα spoiler μπροστά, ένας διαχύτης πίσω και «ποδιές» στα πλαϊνά, καθώς και ένα μικρό spoiler στο τελείωμα της οροφής.

Σε επίπεδο χειρισμού, η JMS έχει εξοπλίσει το VW Golf GTI Clubsport με το πακέτο KW Variant 3, που μειώνει το ύψος του κατά 45 χιλιοστά μπροστά και κατά 40 χιλιοστά πίσω.

Στα του κινητήρα, η JMS απλώς προσέθεσε το δικό της σύστημα εξάτμισης. Κατά τα λοιπά, το Golf GTIClubsport φέρει 4κύλινδρο κινητήρα, 2L, που αποδίδει 246 PS και 370 Nm ροπής, κάνοντας τα 0-100 km/h σε λιγότερο από 6 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 km/h.