Το VW ID.R ταξιδεύει στην Κίνα


Για χάρη της αγοράς της Κίνας όλα μπορούν να γίνουν, ακόμα και να αλλάξει τα χρώματά του το εντυπωσιακό VW I.D. R.

  • KEIMENO: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΙΤΑΡΗΣ, ΦΩΤΟ: VW
  • 10/8/2019

Το απίστευτο VW I.D. R με τα πολλά ρεκόρ και την εντυπωσιακή τεχνολογία κάνει το "υποχρεωτικό" του ταξίδι στην Κίνα, εκεί που η αγορά των ηλεκτρικών αυτοκινήτων είναι η μεγαλύτερη και η πιο σημαντική σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Στόχος είναι να κάνει και επί κινεζικού εδάφους ένα ακόμα ρεκόρ. Να καταγράψει έναν εξαιρετικό χρόνο στην φημισμένη ανάβαση Tianmen Shan Big Gate Road. Μία φοβερή διαδρομή 10 χιλιομέτρων με 99 φουρκέτες και εκατομμύρια επισκέπτες ολόκληρο τον χρόνο, η οποία δεν είναι ανοιχτή στην κυκλοφορία και φθάνει από το επίπεδο της θάλασσας σε υψόμετρο 1.300 μέτρων.

Για την διαδρομή αυτή η VW μπήκε στον κόπο να αλλάξει την μέχρι σήμερα γνωστή εμφάνιση του I.D. R με το μπλέ χρώμα, και να το βάψει κόκκινο και με τα λογότυπα μεταφρασμένα στα κινέζικα.

Η VW βλέπει το I.D. R ως πρεσβευτή της ηλεκτρικής της γκάμας η οποία θα ξεκινήσει να διατίθεται στην κινέζικη αγορά μέσα στο 2020. Όσο για την διαδρομή, δεν έχει ακόμα καταγραφεί κάποιο ρεκόρ, οπότε όλοι οι επόμενοι θα έχουν την εξαιρετικά δύσκολη αποστολή να συγκριθούν με αυτό το εκπληκτικό αυτοκίνητο της VW.