To VW Phaeton επιστρέφει 20 χρόνια μετά την κυκλοφορία του προκατόχου του (photos)


Η Volkswagen αποκάλυψε το δεύτερης γενιάς Phaeton το οποίο η εταιρεία σκόπευε να κυκλοφορήσει πριν πολλά χρόνια, ωστόσο το πλάνο δεν ευόδωσε ποτέ.

  • 7/7/2022

Είκοσι χρόνια μετά την κυκλοφορία του Volkswagen Phaeton, η εταιρεία αποκάλυψε τον διάδοχο του ιστορικού της μοντέλου. Φαίνεται ότι η Volkswagen σκοπεύει να προχωρήσει στην παραγωγή της δεύτερης γενιάς του Phaeton καθώς έχουν κυκλοφορήσει ήδη φωτογραφίες με ένα πολύ καλοφτιαγμένο πρωτότυπο.

Η εταιρεία έχει υιοθετήσει την κλασσική γραμμή σχεδιασμού των αυτοκινήτων της, με το μπροστινό μέρος του Phaeton να φέρει μία chrome μάσκα και φώτα πορείας πολύ παρόμοια με αυτά του Touareg. Σχεδιασμένη από τον Jozef Kaban, το Phaeton φέρει στο πίσω μέρος προβολείς που θυμίζουν τη Skoda Superb και εξατμίσεις που μοιάζουν με αυτές του Arteon.

Διαθέτει μεγάλες σε μήκος πόρτες που δίνουν ένα πιο κομψό ύφος, όπως και το εσωτερικό της καμπίνας, που έχει άπλετο χώρο και είναι ιδιαίτερα άνετη για τους επιβάτες. Η Volkswagen έχει ντύσει την καμπίνα με στοιχεία από ξύλο και δέρμα και έχει προσθέσει οθόνες τόσο στο μπροστά, όσο και στο πίσω μέρος της, αλλά και μία διπλή ηλιοροφή.

Το ταμπλό τοθυ Phaeton είναι δομημένο με πολύ παρόμοιο τρόπο με αυτό του Touareg, με το χειρόφρενο, τις θήκες ποτηριών και τον μοχλό ταχυτήτων να είναι τοποθετημένα σε παρόμοιο σημείο. Η Volkswagen έντυσε το ταμπλό με δέρμα και προσέθεσε μεταλλικές λεπτομέρειες στην καμπίνα δίνοντάς της μία παραπάνω φινέτσα.