Το υπερφυσικό Ford Raptor ντύνεται στα χρώματα του πολέμου


Έτοιμο για τις πρώτες αγωνιστικές περιπέτειές του είναι το Ford Raptor, το οποίο υποδέχεται για αυτό τον σκοπό έναν διπλά υπερτροφοδοτούμενο V6 κινητήρα 3,5 λίτρων.

  • 28/2/2020

Σε ένα πανίσχυρο αγωνιστικό όχημα μετατρέπεται το Ford Raptor, επενδύοντας σε έναν διπλά υπερτροφοδοτούμενο V6 κινητήρα βενζίνης 3,5 λίτρων και σε πλήθος αναβαθμίσεων στο σύστημα μετάδοσης, πέδησης και αναρτήσεων.

Ειδικότερα, στο αγωνιστικών προδιαγραφών Ford Raptor έχει τοποθετηθεί μια δεξαμενή καυσίμου χωρητικότητας 480 λίτρων, ένα σειριακό κιβώτιο της SADEV, ελαφρύτερα διαφορικά καθώς και μια νέα κρεμαγιέρα.

Στα παραπάνω προσθέστε τις εξαπίστονες δαγκάνες της Brembo και τις ανεξάρτητες αναρτήσεις τόσο για τον μπροστινό όσο και για τον πίσω άξονα, ο οποίος μάλιστα φέρει υδρόψυκτα φρένα.

Το αγωνιστικό κιτ τον εξακύλινδρο Ford Raptor θα είναι διαθέσιμο και για ιδιώτες που θα θελήσουν να συμμετάσχουν σε κάποια αγωνιστική διοργάνωση με το κορυφαίο pickup στην ευρωπαϊκή γκάμα της μπλε οβάλ φίρμας.

Για την ώρα, πάντως, το Ford Raptor θα το συναντήσετε μόνον στη Νότια Αφρική όπου και θα συμμετάσχει στο Cross Country Series του 2020.