Τον Σεπτέμβριο το νέο Dacia Sandero;


ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΡΟΣΙΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΗΝ ΓΚΑΜΑ ΤΗΣ DACIA ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΜΑΣ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ. Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΛΑ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΟ SANDERO.

  • ΠΗΓΗ: Rincσn Prαctico
  • 28/7/2020

Στο προσκήνιο της επικαιρότητας επιστρέφει το Dacia Sandero, καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι που μιλούν πλέον για την επόμενη γενιά του, η οποία σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες πρόκειται να αποκαλυφθεί μέσα στο Σεπτέμβριο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η διάθεση του νέου Dacia Sandero στην ευρωπαϊκήαγορά θα ξεκινήσει το πρώτο τρίμηνο του2021, αποτελώντας μια σημαντική προσθήκη στη βάση της ρουμανικής φίρμας η οποία φημίζεται για την υψηλή σχέση αξίας-τιμής που χαρακτηρίζουν τα προϊόντα της.

Κρίνοντας, βέβαια, από τις πρώτες ψηφιακές «υλοποιήσεις» του νέου Sandero, η δεύτερη γενιά του πλέον προσιτού μοντέλου της Dacia δεν θα έχει καμία σχέση με την πρώτη, τόσο σε σχεδιαστικό όσο και σε ποιοτικό/τεχνολογικό επίπεδο.

Πατώντας πάνω στην πλατφόρμα που φιλοξενεί και το Renault Clio θα δανειστεί αρκετά από τα στοιχεία του γαλλικού supermini χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια ότι θα φτάσει στο σημείο να ανταγωνιστεί με τους βασικούς πρωταγωνιστές της κατηγορίας.

Το Dacia Sandero θα παραμείνει ένα προσιτό αυτοκίνητο πόλης, οι κορυφαίεςεκδόσεις του οποίου θα αξιοποιούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το οπλοστάσιο του ομίλου αυτοκινητοβιομηχανιών Renault.

Άλλωστε το εύρος της γκάμας του πάντα ήταν ένα προσόν για το supermini, οι ατμοσφαιρικές εκδόσεις του οποίου θα παραμείνουν κάτω από το ψυχολογικό όριο των 10.000 ευρώ, φτάνοντας έως και τα 16.000-17.000 ευρώ στης κορυφαίες σε ισχύ και εξοπλισμό διαμορφώσεις.

Περισσότερα, όμως, πρόκειται να γίνουν γνωστά το αμέσως επόμενο διάστημα αν και εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες που θέλουν την πρεμιέρα του αυτοκινήτου να πραγματοποιείται στις αρχές του ερχόμενου φθινοπώρου.

Διαβάστε ακόμα:

Αποκαλύφθηκε το ηλεκτροκίνητο Dacia Spring