Τούμπαρε, πριν καν βγει από το εργοστάσιο!


Το συγκεκριμένο περιστατικό αφορά την Αμερικάνικη αγορά, καθώς Ram 1500 TRX δεν κυκλοφορούν στην Ευρώπη. Παρόλα αυτά, θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για ρεκόρ ταχύτητας ατυχήματος!

  • 31/12/2020

Κατά καιρούς κυκλοφορούν στο Internet βίντεο που δείχνουν οδηγούς που μόλις έχουν αγοράσει κάποιο αυτοκίνητο να το τρακάρουν στα πρώτα χιλιόμετρα, ενίοτε πριν καλά καλά βγουν από τις εγκαταστάσεις της αντιπροσωπείας! Εδώ πάλι, οι άνθρωποι σε μία γραμμή παραγωγής της Ram, έθεσαν ακόμα πιο ψηλά τον πήχη!

Το 2021 Ram 1500 TRX είναι ένα μοντέλο που ακόμα δεν έχει ξεκινήσει να διατίθεται. Οι παραδόσεις του προγραμματίζονται για τις αρχές του 2021. Αυτό όμως δεν το εμποδίζει σε τίποτα να έχει ήδη καταγράψει το πρώτο του ατύχημα, εντός του εργοστασίου παραγωγής. Η εικόνα αυτή, μαζί με δύο λόγια, έρχεται από το λογαριασμό Instagram του χρήστη sinister_lifestyle.

Αντικειμενικά, δεν μπορούμε να σκεφτούμε τι πήγε τόσο στραβά. Αν ήταν ανθρώπινο λάθος (που μάλλον ήταν) ή κάποια αστοχία υλικού, που έφερε το αυτοκίνητο ξαπλωμένο με το πλάι επάνω στην τελική γραμμή εξόδου από το εργοστάσιο. Κρίνοντας από το ξηλωμένο πίσω δεξί φτερό, θα υποθέσουμε ότι κάπου βρήκε και η ταχύτητά του ήταν αρκετή για να το αναποδογυρίσει.

Αυτό είναι σίγουρα ντροπιαστικό για τη RAM, που δεν θα ήθελε μία τέτοια δημοσιότητα, αλλά και αρνητικό για τον υπάλληλο της εταιρίας που το οδηγούσε. Όπως αναφέρει και ο sinister_lifestyle, «κάποιος θα χάσει τη δουλειά του στο εργοστάσιο»…