Toyota GR Corolla: Δείτε το ιαπωνικό hothatch να driftάρει στα όρια (video)


Ο drifter Ken Gushi πήρε στα χέρια του το νέο «διαμάντι» της Gazoo Racing και χρησιμοποιώντας με μαεστρία τα τρία πεντάλ έβγαλε στην επιφάνεια την πιο άγρια πλευρά του.

  • 10/5/2022

Με πολλούς αγοραστές σε όλο τον πλανήτη να περιμένουν πως και πως τη στιγμή που θα ανοίξουν οι παραγγελίες για τη νέα Toyota GR Corolla, το AutoGuide.com είχε την ευκαιρία να πάρει στα χέρια του το ιαπωνικό hothatch και να βάλει στη θέση του οδηγού τον οδηγό της Toyota Formula Drift, Ken Gushi.

O γεννημένος στην Okinawa της Ιαπωνίας οδηγός έχει σημειώσει μια λαμπρή πορεία στο χώρο του drifting, με διάρκεια μεγαλύτερη των 16 ετών, συνοδευόμενη από σημαντικές διακρίσεις στις ΗΠΑ. Η αποστολή που του ανατέθηκε ήταν ξεκάθαρη: να τσεκάρει τις ικανότητες της νέας ιαπωνικής πρότασης τόσο στην άσφαλτο όσο και στο χώμα.

Ο Gushi όχι μόνο έβγαλε εις πέρας το έργο του αλλά κατάφερε μέσα από το video που δημοσιεύτηκε στο YouTube να δώσει σημαντικές πληροφιορίες για τις δυνατότητες του αυτοκινήτου, ρίχνοντας φως ακόμα και στα πιο δυσπρόσιτα σημεία του.

Μεταξύ άλλων μίλησε για το κέντρο βάρους, τη χρήση των ελαστικών, προχώρησε σε ένα συγκριτικό μεταξύ της κίνησης στην άσφαλτο και στο χώμα ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην περιβόητη τεχνική «μύτη-τακούνι».

Δείτε το εντυπωσιακό video…