Toyota Hilux 2020: Απoκάλυψη τώρα


Μπορεί ακόμα η Toyota να το κρατά μυστικό, ένα αραβικό site ωστόσο κατάφερε να αποκτήσει πρόσβαση και να σηκώσει το κάλυμμα της μάσκας του νέου Hilux.

  • ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ
  • 3/6/2020

Το αποτέλεσμα επιβεβαιώνει κάτι που διακρινόταν αμυδρά στο βίντεο που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες η εταιρία, με τον Fernando Alonso. Η μάσκα του νέου Toyota Hilux θα βασίζεται στην ίδια σχεδιαστική φιλοσοφία με αυτή του RAV4, πιθανά σε μία προσπάθεια της εταιρίας να δώσει μία κοινή στιλιστική γραμμή μεταξύ των εκτός δρόμου αυτοκινήτων της. Εάν όντως ισχύει κάτι τέτοιο, δεν είναι απίθανο να δούμε και το Land Cruiser να ακολουθεί, σε δεύτερο χρόνο.

Επιστρέφοντας στο Hilux, η νέα εξαγωνική δομή της μάσκας του καταλαμβάνει σημαντικά περισσότερο χώρο από ότι πριν. Στο κέντρο δεσπόζει το λογότυπο της φίρμας ενώ ακριβώς κάτω από αυτό συναντάμε ένα παχύ φιλέτο χρωμίου. Όσο για το περίγραμμα, δείχνει να είναι σε ένα γκρι χρώμα, δημιουργώντας μία ενδιαφέρουσα αντίθεση. Επανασχεδιασμένα, στο βαθμό που μπορούμε να αντιληφθούμε, είναι επίσης τα φωτιστικά σώματα, οι εισαγωγές αέρα και τα φώτα ομίχλης, που επίσης φέρουν ένα περίγραμμα από χρώμιο, συμπληρώνοντας έτσι την αισθητική του μπροστινού μέρους.  

Κρίνοντας από το μέσο (almuraba.net) και από την ποιότητα των φωτογραφιών, καταλήγουμε ότι μάλλον δεν πρόκειται για κάποια ηθελημένη διαρροή της εταιρίας. Σε συνδυασμό όμως με το βίντεο που προαναφέραμε, στο οποίο ο Fernando Alonso οδηγεί το Hilux, καθώς και με τα όσα καταφέραμε να μεταφράσουμε (μέσω google translate) δεν είναι απίθανο πολύ γρήγορα η Toyota να προχωρήσει στην επίσημη αποκάλυψη του μοντέλου.