Toyota RAV4 2022: Μικρή ανανέωση για την αμερικάνικη έκδοση


Το Toyota RAV4 είναι το crossover/SUV με τις περισσότερες πωλήσεις διαχρονικά και αυτό από το οποίο ξεκίνησαν όλα και τώρα υπόκειται σε ένα μικρής έκτασης facelift για το 2022 στις ΗΠΑ.

  • 12/11/2021

Η μεγαλύτερη αλλαγή η οποία θα λάβει το Toyota RAV4 είναι η προσθήκη μιας νέας υβριδικής έκδοσης SE Hybrid, για την Αμερικάνικη αγορά. Αυτή η μικρή αισθητική ανανέωση του RAV4 για την Αμερική έρχεται να ακολουθήσει τις αλλαγές που ανακοινώθηκαν από την Toyota  και για το ευρωπαϊκό RAV4.

Αυτή η νέα έκδοση του ιαπωνικού μοντέλου θα είναι εξοπλισμένη με υφασμάτινα καθίσματα που διαθέτουν διακριτικά ένθετα και ραφές σε αντίθεση. Η Toyota  ήταν φειδωλή για να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά το RAV4  διαθέτει επίσης σύστημα infotainment 7,0 ιντσών και σύστημα ήχου με έξι ηχεία.

Στον εξτρά εξοπλισμό θα υπάρχουν στοιχεία όπως οι υαλοκαθαριστήρες με αισθητήρα βροχής, το θερμαινόμενο δερμάτινο τιμόνι και θερμαινόμενα μπροστινά καθίσματα. Η πίσω ηλεκτρική πόρτα ρυθμιζόμενου ύψους, η ηλεκτρικά ανοιγόμενη ηλιοροφή και ένα μεγαλύτερο σύστημα infotainment με οθόνη 9,0 ιντσών ανήκουν επίσης στον προαιρετικό εξοπλισμό.

Εκτός από τη νέα έκδοση SE Hybrid, προστίθεται στη γκάμα και ένα νέο εξωτερικό χρώμα, το Calvary Blue, ενώ άλλες εκδόσεις διαθέτουν νέας σχεδίασης τροχούς. Νέα είναι και η σχεδίαση των LED φώτων στους προβολείς και τα νέα φώτα ομίχλης.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα κυκλοφορήσουν τον επόμενο μήνα, μετά και τις αισθητικές αλλαγές που είδαμε και στην ευρωπαϊκή έκδοση για το RAV4 του 2022.