Toyota Supra πωλείται για ένα κομμάτι ψωμί


Έναντι 60 δολαρίων πωλείται ότι απέμεινε από μία νέα Toyota Supra μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε για άγνωστος μέχρι σήμερα λόγους.

  • 2/6/2020

Η Αμερική αποτελεί τη γη την επαγγελίας και για τους φίλους των τεσσάρων τροχών μιας και προσφέρει τη δυνατότητα να κάνεις τα αυτοκινητιστικά σου όνειρα πραγματικότητα χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψεις μια περιουσία για τον σκοπό αυτό.

Βέβαια το παράδειγμα της συγκεκριμένης Toyota Supra είναι διαφορετικό καθώς πίσω από το ευτελές ποσό το οποίο κοστίζει κρύβεται ένα ένοχο μυστικό.

Για άγνωστους μέχρι σήμερα λόγους το ιαπωνικό sportscar το οποίο επέστρεψε στην παραγωγή μετά από σχεδόν 20 χρόνια απουσίας τυλίχθηκε στις φλόγες με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς.

Πρακτικά δεν έχει απομείνει τίποτα πέρα από τις λαμαρίνες και φυσικά ουδείς μπορεί να ελπίζει στην αποκατάσταση των ζημιών.

Αυτό, βέβαια, δεν εμποδίζει τη Toyota Supra να διεκδικήσει το πιο… προσιτό δείγμα του είδους της μιας και με τα μέχρι σήμερα δεδομένα θα σύντομα αλλάξει χέρια με τον νέο ιδιοκτήτη της να καταβάλλει το ποσό των 60 δολαρίων.

Το κατεστραμμένο ιαπωνικό sportscar αποτελεί αντικείμενο διαδικτυακής δημοπρασίας και το ενδιαφέρον μπορεί να μην είναι… ζωηρό αλλά τουλάχιστον είναι υπαρκτό επιβεβαιώνοντας το ρητό ότι εκεί έξω υπάρχει ένας αγοραστής για κάθε αυτοκίνητο. Ακόμα και όταν αυτό είναι  πλήρως κατεστραμμένο.