Τρίθυρο VW Golf; Πολύ καλό για να είναι αληθινό


Στις εικόνες που ακολουθούν μπορείτε να πάρετε μια ιδέα για τη μορφή του τρίθυρου VW Golf όγδοης γενιάς το οποίο άνευ συγκλονιστικού απροόπτου θα μείνει κλειδωμένο σε κάποιο συρτάρι της γερμανικής φίρμας.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΝΑΛΗΣ, ΦΩΤ.: AKSYONOV NIKITA
  • 31/10/2019

Τι κι αν οι πιθανότητες να βρεθεί στη γραμμή παραγωγής είναι λιγοστές. Τι κι αν θα μπορούσε να αποτελέσει την ελκυστικότερη μορφή του νέου VW Golf. H τρίθυρη εκδοχή του γερμανικού best seller αποτελεί οριστικά (;) παρελθόν από την πολυσύνθετη γκάμα του.

Παρά τον διαφαινόμενο αφανισμό του, πάντως, το τρίθυρο VW Golf εξακολουθεί να δηλώνει παρόν χάρη στις φιλότιμες προσπάθειες του Aksyonov Nikita, ο οποίος μάς χαρίζει έστω και σε ψηφιακό περιβάλλον το τρίθυρο σχεδιαστικό αποτύπωμα του δημοφιλούς μικρομεσαίου hatchback.

Βέβαια δεν είναι μόνον η απουσία των πίσω θυρών που κάνουν τη διαφορά στα σχέδια του Ρώσσου σχεδιαστή αλλά και τα στοιχεία εξοπλισμού που έχουν προστεθεί αναδεικνύοντας ένα διαφορετικό προφίλ.

Οι ανασχεδιασμένοι προφυλακτήρες, τα πρόσθετα αεροδυναμικά βοηθήματα, οι κεντρικά τοποθετημένες απολήξεις των εξατμίσεων αφήνουν να εννοηθεί ότι δεν πρόκειται για ένα ακόμα VW Golf αλλά για μια από της εκδόσεις που πρόκειται να τοποθετηθούν –έστω και με πεντάθυρο αμάξωμα- στην κορυφή της γκάμας του.