Τρίχρονο προκαλεί ζημιές 38.000 δολαρίων σε έκθεση της Audi


Μια τρίχρονη λάτρης της Audi αλλά και της χαρακτικής τέχνης προκάλεσε ζημιές ύψους 38.000 δολαρίων σε έκθεση της γερμανικής φίρμας στην Κίνα.

  • 20/12/2019

Ακριβά καλούνται να πληρώσουν οι γονείς ενός τρίχρονου την επίσκεψή τους σε μια έκθεση αυτοκινήτων της Audi στην Κίνα.

Ο μικρή λάτρης της γερμανικής φίρμας αποδείχθηκε μεταξύ άλλων και δεινός χαράκτης, καθώς δεν έχασε την ευκαιρία να ξεδιπλώσει την τέχνη του πάνω στις καλογυαλισμένες μεταλλικές επιφάνειες των πολυτελών οχημάτων που φιλοξενούσε η έκθεση.

Μπορεί, λοιπόν, το ταλέντο του τρίχρονου κοριτσιού να μην είχε υποπέσει στην αντίληψη των γονιών του, δεν ισχύει το ίδιο όμως και για τους υπαλλήλους της έκθεσης, οι οποίοι με θλίψη διαπίστωσαν ότι πολλά από τα αυτοκίνητα είχαν υποστεί σημαντικές ζημιές.

Η πρώτη εκτίμηση των ζημιών έφτασε τα 38.000 δολάρια, καθώς η Audi δεν υπολόγισε μόνον το κόστος της επισκευής αλλά και την απαξίωση που είχαν υποστεί τα ολοκαίνουργια μοντέλα της έκθεσης.

Οι γονείς βέβαια του τρίχρονου «καλλιτέχνη» αρνήθηκαν να πληρώσουν το ποσό των 38.000 δολαρίων με αποτέλεσμα η υπόθεση να φτάσει στις αίθουσες των δικαστηρίων.

Οι δικαστικές αρχές της Κίνας αποφάνθηκαν ότι η ευθύνη για τις ζημιές στα αυτοκίνητα της έκθεσης ανήκει στους γονείς του τρίχρονου, ωστόσο, μείωσαν το ποσό της αποζημίωσης από τα 38.000 δολάρια στα 13.500 δολάρια.