Τρομακτική κατάρρευση γέφυρας μπροστά στην κάμερα (Video)


ΜΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΓΕΦΥΡΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΕΝΟΣ ΦΟΡΤΗΓΟΥ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΕΚΣΚΑΦΕΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΕΚΠΛΗΚΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΣΩΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΤΟΛΜΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ.

  • 23/6/2020

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που τρέμουν στην ιδέα διάσχισης μιας γέφυρας και ακόμα περισσότεροι εκείνοι που δεν θα τολμούσαν πάνω από μια μεταλλική κατασκευή όχι με ένα αλλά με δύο βαρέως τύπου οχήματα.

Στην Ινδία, βέβαια, το τόλμησαν με το τραγικό αποτέλεσμα να μην δικαιώνει την επιλογή τους. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, το ατυχές συμβάν συνέβη στην κοιλάδα Lilam Johar και ειδικότερα στον «δρόμο» που συνδέει την πόλη Dhapa με την Milam.

Ένα φορτηγό το οποίο μετέφερε έναν εκσκαφέα επιχείρησε να διασχίσει τη γέφυρα και ενώ αρχικά όλα έδειχναν να πηγαίνουν καλά, μόλις το όχημα με το φορτίο του έφτασε στο μέσω της μεταλλικής κατασκευής εκείνη κατάρρευσε παρασύροντας τα δύο οχήματα στον γκρεμό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν σημειώθηκε κάποιος θανάσιμος τραυματισμός, ωστόσο όσοι βρίσκονταν πάνω στη γέφυρα τη στιγμή της κατάρρευσης μεταφέρθηκαν στην πλησιέστερη νοσοκομειακή μονάδα όπου και νοσηλεύονται.

Διαβάστε επίσης:

VW Polo καταστρέφεται δευτερόλεπτα μετά την παραλαβή του