Τρομακτικό ατύχημα με BMW Σειρά 1 Coupe (Video)


Ένα τρομακτικό ατύχημα κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας στον Καναδά με αρνητικό πρωταγωνιστή τον οδηγό μια BMW Σειράς 1 Coupe, o οποίος έχασε τον έλεγχο του οχήματός τους σκορπώντας την καταστροφή.

  • 6/7/2020

Τυχερός στην ατυχία του στάθηκε ο 28χρονος Καναδός, ο οποίος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του με αποτέλεσμα αυτό να περιστραφεί ουκ ολίγες φορές γύρo από τον εαυτό του πριν καταλήξει σε ένα δέντρο.

Το τρομακτικό ατύχημα του Καναδού καταγράφηκε από την κάμερα ασφαλείας παρακείμενου κτιρίου, αποκαλύπτοντας τη σφοδρότητα της σύγκρουσης από την οποία υπήρξαν και παράπλευρεςαπώλειες.

Ο λόγος για το σταθμευμένο όχημα που βρέθηκε στην πορεία της BMW Σειράς 1 Coupe, η ταυτότητα της οποίας με τα βίας μπορεί να ταυτοποιηθεί, εξαιτίας των παραμορφώσεων που υπέστη μετά την… ανώμαλη προσγείωσή του στη σκληρή, πέρα από κάθε αμφιβολία, πραγματικότητα.

Κρίνοντας, πάντως, από την εικόνα του αυτοκινήτου, αποτελεί ένα μικρό θαύμα το γεγονός ότι ο 28χρονος οδηγός βγήκε αλώβητος από ένα ατύχημα το οποίο κάλλιστα θα μπορούσε να του στοιχήσει ακόμα και τη ζωή.

Σε ό,τι αφορά τώρα στα αίτια του ατυχήματος, η υπερβολική ταχύτητα και ο αδέξιοςχειρισμός ενός αυτοκινήτου με κίνηση στους πίσω τροχούς αποτέλεσε για πολλοστή φορά έναν καταστροφικό συνδυασμό.