Τροχοί ή πόρτες; Το ερώτημα που έχει χωρίσει το ίντερνετ σε δύο στρατόπεδα


Μεγάλες εταιρείες όπως η Honda και η Ferrari δεν δίστασαν να πάρουν θέση. Εσείς σε ποια πλευρά τάσσεστε;

  • 22/3/2022

Στις αρχές του μήνα ο 37χρονος Νεοζηλανδός προπονητής ράγκμπι Ryan Nixon είχε μια διαφωνία με τους παίκτες του και σκέφτηκε να την ανεβάσει στο Twitter με τη μορφή γκάλοπ, μήπως καταφέρει να πάρει απάντηση. Το ερώτημα που έπεσε στο τραπέζι τους δημοφιλούς social media ήταν αν είναι περισσότερες οι πόρτες ή οι τροχοί που υπάρχουν αυτή τη στιγμή πάνω στο πλανήτη.

Το γκάλοπ έγινε άμεσα viral και συγκέντρωσε περισσότερες από 220.000 ψήφους όπου οι τροχοί νίκησαν, έστω και με μικρή διαφορά (53.6% έναντι 46.4%).

Στα σχόλια έγινε το «έλα να δεις» με τους χρήστες να τοποθετούνται και να προσπαθούν με επιχειρήματα να στηρίξουν την άποψή τους. Κάποιοι από αυτούς θέλησαν να διευρύνουν το δίλημμα σε όλους τους τύπους τροχών και σε όλα τα είδη θυρών, ενώ κάποιοι άλλοι προσπάθησαν να το "κλείσουν" μέσα στα όρια των αυτοκινήτων.  

Το εντυπωσιακό, ωστόσο, είναι ότι πολλές μεγάλες εταιρείες θέλησαν να εμφανιστούν κάτω από το δίλημμα. Μία από αυτές ήταν η Honda που κράτησε ουδέτερη στάση και με tweet ενημέρωσε πως η ίδια αγαπάει εξίσου και τα δύο.

Από την άλλη, η Ferrari εμφανίστηκε πιο σίγουρη και τοποθετήθηκε ξεκάθαρα υπέρ των τροχών.

Στο... κόλπο μπήκε και η UPS όπου έκατσε και μέτρησε τους τροχούς και τις πόρτες σε όλα τα οχήματα που έχει στο στόλο της, δημοσιοποιώντας το αποτέλεσμα.

Εσείς με ποια ομάδα είστε; Τροχοί ή πόρτες; Ψηφίστε στο παρακάτω poll.