Video: Απίστευτα «παντιλίκια» με το πιο χαμηλωμένο Lada Niva στον κόσμο!


Χωρίς υδραυλική ανάρτηση ή κιτ χαμηλώματος, αυτό το Lada Niva έχει τροποποιηθεί έτσι από τους συντελεστές του Ιling Show, ώστε να πηγαίνει με το πλάι.

  • 21/1/2020

Το Lada Niva δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Επί μια σειρά δεκαετιών πωλείται ίδιο και απαράλλαχτο στην αγορά της Ρωσίας και παραμένει ως ένα από τα πιο ικανά 4Χ4 της αγοράς, λόγω βεβαίως του συστήματος τετρακίνησης που ενσωματώνει.

Κατά καιρούς αρκετοί είναι εκείνοι που προσπάθησαν να τροποποιήσουν μηχανικά το Niva, όπως οι συντελεστές του Ιling Show (διατηρούν κανάλι στο YouTube), που παρουσίασαν το πιο «χαμηλωμένο» μοντέλο που υπάρχει αυτή τη στιγμή στον κόσμο.

Φυσικά δεν μιλάμε για κάποιο «κιτ» μείωσης της απόστασης από το έδαφος, την ύπαρξη κάποιας υδραυλικής ανάρτησης ή ενός συστήματος τέλος πάντων που θα μπορεί να «κρύβει» τους τροχούς κάτω από τους θόλους…

Αν η Mercedes G-Class σας πέφτει ακριβή φτιάξτε το δικό σας Lada Niva 6X6

Γι΄ αυτό το custom Lada Niva, οι συντελεστές του Iling Show που δηλώνουν υπερήφανοι για το αποτέλεσμα, ένα μεγάλο μέρος του αμαξώματος έπρεπε να κοπεί και οι πίσω τροχοί να «περάσουν» μέσα στο χώρο της καμπίνας των πίσω επιβατών. Όσο για τους μπροστινούς, με την αφαίρεση των θόλων και τα έξτρα «ανοίγματα» στο εμπρός καπό είναι σε κοινή θέα, θυμίζοντας κάτι από το Batman Tumbler.

Το ξέρετε ότι υπάρχει και 5θυρο Lada Niva;

Φυσικά στις επιπλέον τροποποιήσεις προβλέπεται η νέα, πιο χαμηλή τοποθέτηση του κινητήρα, η αφαίρεση όλων των παραθύρων, συμπεριλαμβανομένου και του παρ-μπριζ και η απόληξη της εξάτμισης στο δεξί μπροστινό φτερό.

Αν και δεν γνωρίζουμε ρωσικά για να αντιληφθούμε περισσότερα πράγματα για τις τροποποιήσεις, ωστόσο το video που ακολουθεί είναι αρκετά κατατοπιστικό. Δείτε το…