VIDEO: Η Michelle Rodriguez... τα σπάει με Jaguar F-Type SVR!


Η διάσημη ηθοποιός που αγαπήσαμε και από το Fast and Furious έσπασε το προσωπικό της ρεκόρ ταχύτητας των 201 mph (323 km/h και... κάτι δηλαδή) μέσα σε μία Jaguar F-Type SVR 575 PS!

  • ΚΕΙΜΕΝΟ - ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ
  • 5/4/2016

Η διάσημη ηθοποιός που αγαπήσαμε και από το Fast and Furious έσπασε το προσωπικό της ρεκόρ ταχύτητας των 201 mph (323 km/h και... κάτι δηλαδή) μέσα σε μία Jaguar F-Type SVR 575 PS!

Την γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από τις ταινίες «Fast and Furious» και «Avatar». Η γεννημένη στις 12 Ιουλίου του 1978 διάσημη ηθοποιός από το Τέξας βρέθηκε πίσω από το τιμόνι μίας Jaguar F-Type SVR και κατάφερε να πάει όσο ταχύτερα μπορούσε σπάζοντας το προσωπικό της ρεκόρ ταχύτητας. Αξίζει να σημειώσουμε βεβαίως ότι αυτή είναι και η ταχύτερη F-Type που έχει κατασκευαστεί ποτέ, καθώς είναι ικανή να ξεπεράσει τα 320 km/h σε τελική ταχύτητα και φτάνει στα πρώτα 96 km/h από στάση σε μόλις 3,5 s. (0-60 mph είναι η μέτρηση.

Περιττό βεβαίως να πούμε ότι η Rodriguez έμεινε κατενθουσιασμένη με την Jag! «Έσπασα το προσωπικό μου ρεκόρ ταχύτητας με αυτήν την πανέμορφη Jaguar F-Type SVR. Το να αγγίζεις τα 201 mph είναι εκπληκτικό, το αυτοκίνητο ήταν πολύ ομαλό, ενώ οι οποιεσδήποτε διορθώσεις που έκανα ελάχιστες. Ήμουνα προσηλωμένη σε αυτό που έκανα. Δεν νομίζω ότι θα πάω ποτέ ξανά τόσο γρήγορα χωρίς έναν επαγγελματία οδηγό στη θέση του συνοδηγού, αλλά ειλικρινά το συναίσθημα ήταν απίστευτο!».

Η F-Type SVR είναι το υπεραυτοκίνητο της Jaguar. Με 575 ίππους από ένα υπερτροφοδοτούμενο V8 5 λίτρων κάτω από το καπό η μέγιστη ροπή αγγίζει τα 700 Nm! «Πάντοτε αναρωτιόμουν πως είναι να ταξιδεύεις ταχύτερα από την ανώτατη ταχύτητα μου μέχρι σήμερα των 140 mph και φυσικά εκτός εθνικού οδικού δικτύου είναι αδύνατον για εμένα να το κάνω με ασφάλεια οπουδήποτε αλλού και για εμένα το θέμα της ασφάλειας είναι πολύ σημαντικό. Ήταν πραγματικά πολύ αναζωογονητικό για εμένα να μπορέσω να πιέσω τον εαυτό μου πέρα από τα όριά μου και πηγαίνοντας τόσο γρήγορα είναι μεγάλη ευθύνη αλλά τελικά η εμπειρία μου μέσα σε αυτό το αυτοκίνητο ήταν η πιο ευχάριστη που έχω νιώσει ποτέ», συμπλήρωσε η Rodriguez.