VIDEO HOT - Η πιο sexy παρουσίαση της Alfa!!!


Δείτε 15 λεπτά video με την πιο sexy παρουσίαση της Alfa Romeo 8C Spider!!!

  • 17/2/2015

Σε όλες τις εκθέσεις αυτοκινήτου τα εντυπωσιακά νέα μοντέλα είναι αυτά που συνήθως κλέβουν την παράσταση. Αναπόσπαστο κομμάτι όμως όλων των εκθέσεων είναι και τα πανέμορφα μοντέλα που πλαισιώνουν ως επί το πλείστον τις παρουσιάσεις των νέων δημιουργιών των αυτοκινητοβιομηχανιών στο κοινό.

Είναι σίγουρο ότι πανέμορφα supercars όπως η Alfa Romeo 8C Spider είναι ικανά με τις πανέμορφες καμπύλες τους να αφήσουν με το στόμα ανοιχτό τους επισκέπτες μίας έκθεσης, αλλά η Alfa Romeo μας έχει συνηθίσει πολλές φορές στον συνδυασμό του πανέμορφου με το sexy, με το αποτέλεσμα τις περισσότερες φορές να είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό. Μία από αυτές τις παρουσιάσεις είναι και αυτή, όπου η ιταλική φίρμα έχει επιλέξει δύο άκρως αισθησιακά μοντέλα για την παρουσίαση του ανοιχτού της supercar.

Επειδή είναι μία ακόμα από τις περιπτώσεις που τα λόγια είναι εντελώς περιττά, δείτε το video των 15 λεπτών που σας εξασφαλίσαμε και πιστεύουμε ότι θα συμφωνήσετε μαζί μας ότι μιλάμε για μία... άκρως επιτυχημένη παρουσίαση...!!!