Video ντοκουμέντο πριν το δυστύχημα του Mad Clip - Έδωσε κατάθεση ο οδηγός του Audi R8


Σε θρίλερ εξελίσσεται η αναζήτηση των αιτιών που οδήγησαν στην απώλεια ελέγχου του αυτοκίνητου του δημοφιλούς trapper και του θανάτου του.

  • 3/9/2021

Από καταθέσεις πολιτών και υλικό από τις κάμερες ασφαλείας η Τροχαία προσπαθεί να διαλευκάνει τα αίτια του δυστυχήματος που στοίχησε τη ζωή στον 34χρονο trapper, Mad Clip, κατά κόσμον, Πίτερ Αναστασόπουλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αυτόπτες μάρτυρες υποστήριξαν ότι ο μουσικός ήταν σταματημένος στο φανάρι και μόλις άναψε πράσινο ξεκίνησε μαζί με ένα άλλο όχημα αναπτύσσοντας πολύ μεγάλη ταχύτητα. Πρόκειται για ένα Audi R8, το οποίο σύμφωνα με τις κάμερες ασφαλείας, την ώρα που το αυτοκίνητο του Mad Clip χάνει τον έλεγχο, χωρίς να έχει κάποια επαφή μαζί του, στρίβει δεξιά σε κάθετο δρόμο.

Μάλιστα, ο οδηγός του Audi εμφανίστηκε αυτοβούλως αργά χθες, το βράδυ, στην αστυνομία  και έδωσε κατάθεση για το συμβάν και αφέθηκε ελεύθερος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο άνδρας ήταν στο αυτοκίνητο μέσα με την σύντροφό του και γυρνούσε από νυκτερινή διασκέδαση και όσα είπε στις Αρχές συμπίπτουν με τα στοιχεία που είχαν ήδη οι αστυνομικοί στη διάθεσή τους.

Όσον αφορά τα τραύματα του 34χρονου αυτά ήταν κυρίως στα πόδια αλλά πιθανολογείται ότι ο θάνατός του ήταν ακαριαίος. Αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής καθώς και των τοξικολογικών εξετάσεων.

Βίντεο ντοκουμέντο πριν από το ατύχημα του Mad Clip

Στο βίντεο δημοσιεύει η σελίδα npress.gr, φαίνεται το αυτοκίνητο του Mad Clip να εκκινεί πολύ ομαλά, όταν το φανάρι ακριβώς έξω από τη Λίμνη της Βουλιαγμένης έγινε πράσινο.

Δίπλα του διακρίνεται το Audi R8 με τις κίτρινες πινακίδες (προφανώς Βρετανικές) που αναζητούσε η τροχαία. Το βίντεο σταματά λίγες στιγμές πριν το δυστύχημα.