Video: Πώς να βγάλεις ένα Lada μέσα από το σπίτι σου


Το happy hour των Ρώσων δημιουργών του Garage 54 προσφέρει για μια ακόμα φορά άφθονο γέλιο.

  • 26/5/2020

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς θα μπορούσατε να… αφαιρέσετε ένα αυτοκίνητο από το εσωτερικό ενός σπιτιού; Αν δεν κατάγεστε από τη Ρωσία και δεν έχετε βάλει σκοπό της ζωής σας να γίνεται αστέρες του YouTube, τότε το πιθανότερο είναι ότι δεν είχατε μέχρι σήμερα τέτοιου είδους προβληματισμούς.

Αν πάλι είχατε αυτήν την απορία, η απάντηση έρχεται από τους δημιουργούς του Garage 54, οι οποίοι είχαν την φαεινή ιδέα να αποσυναρμολογήσουν ένα Lada και να το επανασυναρμολογήσουν στο εσωτερικό ενός σπιτιού, επιχειρώντας στη συνέχεια να το βγάλουν από αυτό με τον πλέον ανορθόδοξο τρόπο.

Έτσι, λοιπόν, επιστράτευσαν έναν εκσκαφέα ο οποίος και τράβηξε το αυτοκίνητο μέσα από το σπίτι χωρίς ωστόσο να έχουν φροντίσει για τις κρίσιμες λεπτομέρειες του εγχειρήματος, ήτοι για τη δημιουργία του απαραίτητου χώρου από το οποίο θα περνούσε το δύσμοιρο Lada χωρίς να χρειαστεί να τσαλακώσει τις ούτως ή άλλως πληγωμένες λαμαρίνες του.

Το τι ακολούθησε μπορείτε να το φανταστείτε κι αν όχι ακολουθεί το video το οποίο θα σας βοηθήσει να αντιληφθείτε το μέγεθος της ιδιοφυΐας των τολμηρών Ρώσων.