Video Test Drive: Οδηγούμε το αναβαθμισμένο Opel Astra 1.2 130 PS


Δείτε το video με τα υπέρ και τα κατά του γερμανικού hatchback που αντιπαραθέτει έναν διαφοροποιημένο χαρακτήρα σε ό,τι αφορά την σχεδίαση, τις τεχνολογίες αλλά και τη γενικότερη αίσθηση που προσφέρει στον οδηγό.

  • 10/3/2023

Η νέα γενιά του Opel Astra σχεδιάστηκε και εξελίχθηκε στην έδρα της εταιρείας στο Russelsheim, όπου και κατασκευάζεται. Στο νέο μοντέλο εισάγονται καινοτομίες όπως για παράδειγμα η πιο εξελιγμένη έκδοση του προσαρμοζόμενου συστήματος φώτων Intelli-Lux LED με 168 στοιχεία LED, ενώ σημείο αναφοράς είναι η νέα μάσκα τύπου Vizor στην πρόσοψη με τα γωνιώδη φώτα ημέρας.

Η γκάμα των κινητήρων περιλαμβάνει τα 3κύλινδρα σύνολα βενζίνης των 1.200 κυβικών με απόδοση 110 και 130 ίππων, γνωστά από πολλά μοντέλα της Stellantis, καθώς και τον diesel των 1.500 κυβικών που εδώ αποδίδει 102 ίππους. Το κιβώτιο είναι σε όλες τις εκδόσεις ένα 6τάχυτο χειροκίνητο ως στάνταρ, ενώ προαιρετικά προσφέρεται στα ισχυρότερα σύνολα ένα αυτόματο 8 σχέσεων.

Το αυτοκίνητο της δοκιμής που θα δείτε στο παρακάτω video φορούσε τον δοκιμασμένο 1.2 PureTech απόδοσης 130 ίππων που συνδυάζεται με το αυτόματο 8άρι και χαρακτηρίζεται από την ομαλή απόδοση ισχύος και ροπής ενώ δείχνει να ταιριάζει άριστα με το πλαίσιο, τόσο στον αυτοκινητόδρομο όσο και σε κάποια επαρχιακή διαδρομή.

Για να διαβάσετε την αναλυτική δοκιμή πατήστε εδώ.

Δείτε το video με το test drive του Opel Astra 1.2 130 PS…

Κάντε subscribe στο κανάλι του Car and Driver στο Youtube για να βλέπετε πρώτοι τα videos