Volkswagen R: Το νέο σύμβολο των επιδόσεων


Μετά τον ανασχεδιασμό του εμβλήματος της Volkswagen σειρά έχει το χαρακτηριστικό λογότυπο που συνοδεύει όλες τις προτάσεις υψηλών επιδόσεων της γερμανικής φίρμας.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΝΑΛΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 7/10/2019

Με ένα νέο σύμβολο θα «ντύνει» η Volkswagen όλες τις εκδόσεις υψηλών επιδόσεων αλλά και εκείνες που θα υιοθετούν μια εξίσου δυναμική σχεδιαστική λογική.

Το γνωστό σε όλους «R» μετασχηματίζεται αποκτώντας λιγότερο αυστηρές γραμμές, οι οποίες αναδεικνύουν με τη σειρά τους την πρόθεση της γερμανικής φίρμας να αφήσει οριστικά πίσω της το πρόσφατο παρελθόν που μεταξύ άλλων συνδέθηκε με το Diesel Gate.

Με αφορμή άλλωστε την παγκόσμια πρεμιέρα του ηλεκτροκίνητου ID.3 στην πρόσφατη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου στη Φρανκφούρτη, η Volkswagen παρουσίαση το ανασχεδιασμένο έμβλημά της, το οποίο καθιστά ευθύς αμέσως αντιληπτή το πέρασμα στη νέα εποχή.

Το ασχεδιασμένο "R" πρόκειται να συντροφεύσει τις εκδόσεις υψηλών τόσο του νέου VW Golf ωστόσο η πρώτη του εμφάνιση αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 11 Οκτωβρίου πάνω στις μεταλλικές επιφάνειες του VW Atlas R-Line.