VW Golf Cabrio 2020: Όνειρο θερινής νυκτός


Το Golf Cabrio έχασε τη θέση του στην γκάμα της VW το 2017 αυτό όμως φαίνεται να μην πτοεί του σχεδιαστές της X-Tomi Design οι οποίοι εξακολουθούν να ελπίζουν στην επιστροφή του.

  • 1/3/2020

Η έλευση της όγδοης κατά σειρά γενιάς του VW Golf έχει αποτελέσει την αφορμή για να δημιουργηθούν ουκ ολίγες ψηφιακές απεικονίσεις οι οποίες επιχειρούν άλλοτε επιτυχημένα και άλλοτε όχι να αποτυπώσουν το μέλλον των επιμέρους εκδόσεών του.

Αυτή τη φορά είναι σειρά της cabrio εκδοχής του μικρομεσαίου hatchback, η οποία αν και έχασε τη θέση την στην γκάμα της VW το 2017 εξακολουθεί να «απασχολεί» τους απανταχού λάτρεις της αυτοκίνησης.

Όχι άδικα, μιας και το VW Golf Cabrio GTI που δημιούργησαν οι σχεδιαστές της X-Tomi Design αποδεικνύει ότι το ιστορικό soft top cabriolet θα μπορούσε να επιστρέψει στις προθήκες της γερμανική φίρμα ακόμα κι αν αυτό σήμαινε ότι θα έπαιρνε τη θέση του εξεζητημένου T-Roc Cabrio.

Όλοι, λοιπόν, θα συμφωνήσουμε ότι μια τέτοια έκδοση λείπει από την γκάμα του νέου VW Golf, η διάθεση του οποίου έχει ήδη ξεκινήσει στη χώρα μας.

Στην Ελλάδα το νέο VW Golf. Τιμές και εξοπλισμοί