VW: Νέο teaser για το T-Cross (video)


Όπως προστάζει η νέα τακτική μάρκετινγκ η γερμανική εταιρία έδωσε στην δημοσιότητα ένα ακόμη βίντεο που δείχνει πόσο… cool είναι το T-Cross.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
  • 31/8/2018

Με τον τίτλο «I am cool» οι ιθύνοντες της VW επιχειρούν στο νέο τους βίντεο να μας δείξουν πόσο νεανική και ελκυστική είναι η σχεδίαση τόσο του αμαξώματος όσο και του εσωτερικού. Βέβαια το δείξουν είναι τρόπος του λέγειν μιας και το T-Cross παραμένει κρυμμένο κάτω από ένα λεπτό κάλυμμα που λογικά θα πέσει στις επόμενες εβδομάδες μιας και η πρεμιέρα του μοντέλου έχει προγραμματισθεί για το σαλόνι του Παρισιού (αρχές Οκτωβρίου).

Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε έως τώρα το T-Cross θα βασίζεται στην πλατφόρμα MQB A0 του ομίλου. Στο εσωτερικό αναμένεται να δούμε το ταμπλό του T-Roc (ή και του Polo με τα ποιοτικότερα μαλακά πλαστικά). Η γκάμα των κινητήρων θα ξεκινά από τον χιλιάρι TSI με τους 90 και PS ίππους, θα υπάρχει έκδοση 1.5 TSI με 150 PS και αργότερα δίλιτρη με του Polo GTI. Το T-Cross θα είναι αποκλειστικά προσθιοκίνητο με την γκάμα των κινητήρων να συμπληρώνει ο πετρελαιοκινητήρας 1.6 TDI με 95 και 115 PS.

Tο πορτμπαγκάζ βρίσκεται στα 385 lt τα οποία θα μπορούν να αυξηθούν έως και τα 455 lt με την μετατόπιση εμπρός των πίσω καθισμάτων. Στην περίπτωση που αναδιπλωθούν και τα πίσω καθίσματα (διαιρούνται σε ποσοστό 60/40), ο διαθέσιμος χώρος θα φθάνει πλέον στα 1.281 lt. Οι αριθμοί αυτοί είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικοί με δεδομένο το 4,107 m αμάξωμά του και το μεταξόνιο που είναι στα 2,56 m, ελαφρά μεγαλύτερο από του Polo.