VW Polo 1.0 TSI 115 PS «R-Line» από 17.400 ευρώ


Από την Ελληνική αντιπροσωπεία της Volkswagen ανακοινώθηκε ότι το Polo με τον 1.0 TSI των 115 PS διατίθεται σε εξοπλιστική έκδοση ''R-Line''.

  • 6/12/2018

Εξωτερικά, η συγκεκριμένη έκδοση του supermini μοντέλου διακρίνεται από το αεροδυναμικό πακέτο «R-Line», το οποίο περιλαμβάνει προφυλακτήρες, πλευρικά μαρσπιέ, αεροτομή οροφής και τις νέας σχεδίασης σπορ ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών «Bonneville» που προέρχονται από τη γκάμα της Volkswagen R. Τη δυναμική εξωτερική εμφάνιση συμπληρώνουν τα πίσω φωτιστικά σώματα LED.

 

Το Polo 1.0 TSI 115 PS «R-Line» έχει αλλαγές στην ανάρτηση, η οποία είναι χαμηλωμένη κατά 15 mm σε σχέση με αυτή των απλών εκδόσεων του μοντέλου, ηλεκτρονικά ελεγχόμενο «μπλοκέ» διαφορικό και σύστημα «Driving Profile Selection» με τέσσερις διαφορετικές επιλογές

.

Η σπορτίβ εικόνα «R-Line » συνεχίζεται στο εσωτερικό με την αναβάθμιση του βασικού εξοπλισμού της ο οποίος περιλαμβάνει:

Sport καθίσματα με υφασμάτινη επένδυση «Level» σε carbon look, δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι, το οποίο στην περίπτωση του αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων «DSG» διαθέτει και paddles, σύστημα Adaptive Cruise Control, οθόνη πολλαπλών ενδείξεων «Plus», διακοσμητικές επενδύσεις «Deep Iron» στο ταμπλό, στο πλαίσιο της κεντρικής κονσόλας και στα πάνελ των εμπρός θυρών, μαύρη απόχρωση ουρανού, κρυφό εσωτερικό φωτισμό «Ambient» και διζωνικό «Air Care Climatronic».

Για όσους το επιθυμούν, διατίθεται και εξοπλιστικό πακέτο «R-Line» για το εσωτερικό το οποίο προσδίδει πιο σπορ εμφάνιση.

Σε ό,τι αφορά τις τιμές, το Polo 1.0 TSI 115 PS «R-Line» διατίθεται από τα 17.400 ευρώ για την έκδοση με το χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων και από τα 19.450 ευρώ γι’ αυτή με το επτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο (διπλού συμπλέκτη) «DSG». Οι παραγγελίες του έχουν ήδη ξεκινήσει, ενώ υπάρχουν διαθέσιμα και ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα.