VW T-Roc: Τώρα και με τον δίλιτρο κινητήρα 2.0 ΤDI


Δύο νέα πακέτα εξοπλισμού καθώς και μια νέα έκδοση με τον δίλιτρο TDI θα διαθέτει πλέον η VW στην γκάμα του T-Roc.

  • KEIMENO: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΙΤΑΡΗΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 21/9/2019

Η εμφάνιση του T-Roc στην γκάμα των SUV της VW ήταν μία ιδιαίτερα επιτυχημένη κίνηση για την γερμανική εταιρία, κάτι που την οδηγεί να αυξήσει τις εμπορικές δυνατότητες του μοντέλου με νέες εκδόσεις.

Η πιο σημαντική είδηση αφορά την προσθήκη του δίλιτρου TDI με 190 ίππους και ροπή στα 400 Nm. Η έκδοση αυτή θα διαθέτει στάνταρ τετρακίνηση και 7τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. Η τιμή του δεν είναι ακόμα γνωστή στην χώρα μας, όμως στην συνήθως ακριβότερη αγορά της Γερμανίας θα ξεκινά από τα 35.105 ευρώ.

Μαζί με αυτή τη νέα έκδοση, θα προστεθούν και δύο εξοπλιστικά πακέτα. Το πρώτο ονομάζεται Black Style και έχει πολλά τμήματα του αμαξώματος βαμμένα σε μαύρο χρώμα, 18άρες ζάντες στάνταρ ή έξτρα 19 ιντσών και ένα ειδικό για την έκδοση γραφικό στην πίσω κολώνα. Και στο εσωτερικό το μαύρο χρώμα κυριαρχεί σε διάφορα σημεία του διάκοσμου ενώ παρέχεται και η δυνατότητα να βαφτεί μαύρη και η οροφή.

Η δεύτερη νέα έκδοση ονομάζεται "beats" και παίρνει το όνομά της από την αντίστοιχη εταιρία παραγωγής ηχητικών συστημάτων. Διαθέτει 6 ηχεία και ένα subwoofer για κορυφαία απόδοση στον ήχο, ενώ υπάρχουν κάποια κόκκινα στοιχεία στο αμάξωμα και νέας σχεδίασης ζάντες 17 ιντσών.