Xiaomi και Lamborghini δημιουργούν ένα ηλεκτρικό καρτ (Video)


Την υπογραφή της Lamborghini θα φέρει ένα ηλεκτρικό καρτ της Xiaomi η οποία συνεχίζει να φλερτάρει  με τον κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας.

  • 13/8/2020

Η Xiaomi, η γνωστή κινεζική εταιρεία τεχνολογίας, αποτελεί  μια από τις ανερχόμενες υπερδυνάμεις της Ανατολής, έχοντας αποδείξει ότι μπορεί να ανταγωνιστεί κατασκευαστές με πολύ  μεγαλύτερη ιστορία και παράδοση από εκείνην.

Ένα ακόμα στοιχείο που καθιστά την κινεζική εταιρεία ιδιαίτερα ανταγωνιστική είναι το γεγονός ότι έχει  κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών ακόμα και σε προϊόντα που δεν άπτονται της ειδίκευσής της.

Ανάμεσα  σε αυτά προσθέστε και ένα ηλεκτροκίνητο καρτ, το οποίο μάλιστα θα φέρει την υπογραφή –και όχι μόνο αυτή- της Lamborghini.

Στο χαρακτηριστικό κίτρινο χρώμα και με το έμβλημα της Lamborghini στο ρύγχος του, το καρτ της Xiaomi δεν θα μπορούσε να  μην τραβήξει την προσοχή μας.

Το Ninebot GoKart Pro, όπως ονομάζεται, έχει την ικανότητα να αναπτύσσει την ταχύτητα των 40 χλμ./ώρα, μπορεί να μεταφέρει έναν οδηγό με μέγιστο βάρος τα 100 κιλά, ενώ η αυτονομία  που του χαρίζουν οι μπαταρίες ιόντων-λιθίου των 432 Wh αγγίζει τα 25 χιλιόμετρα.

Το συγκεκριμένο kart της Xiaomi εφοδιάζεται με ειδικάελαστικά που ευνοούν την πλαγιολίσθηση καθώς και σύστημα που προσομοιάζει  τον ήχος ενός  κινητήρα της Lamborghini.

H διάθεσή στην κινεζική αγορά έχει ήδη ξεκινήσει ενώ σε λίγες ημέρες θα πραγματοποιηθεί και το παγκόσμιο λανσάρισμα του ηλεκτροκίνητο καρτ. Σε ό,τι αφορά στην τιμή του, στην Κίνα κοστίζει λιγότερα από 1.500 δολάρια.

Διαβάστε ακόμα:

Η Xiaomi επενδύει στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας