Χρονιά νέων επιτυχιών για τον Γιώργο Φράγκο και το VW Amarok


Το Volkswagen Amarok, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, θα είναι ο υποστηρικτής του πρωταθλητή Γιώργου Φράγκου.

  • 2/4/2015

Το Volkswagen Amarok, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, θα είναι ο υποστηρικτής του πρωταθλητή Γιώργου Φράγκου, μιας χρονιάς που αναμένεται να είναι γεμάτη συγκινήσεις και σημαντικές επιτυχίες.

Ο Γιώργος Φράγκος, ξεκίνησε θετικά την χρονιά αφού κατέλαβε την 2η θέση στους δύο πρώτους αγώνες που συμμετείχε την εβδομάδα 12 – 19 Μαρτίου στην Ολυμπιακή κατηγορία ιστιοσανίδας RSX του Πανελληνίου Πρωταθλήματος όπου και σφράγισε την θέση του στην Εθνική Ομάδα του 2015 και του Διεθνή αγώνα Athens eurolymp.

Στις 20 - 27 Ιουνίου  θα συμμετέχει στον αγώνα του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος RSX Ανδρών στην Ιταλία ενώ από τον Μάϊο, που θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα και μέχρι το τέλος του έτους, θα συμμετέχει σε πέντε αγώνες στην κατηγορία STAND UP PADLLEBOARD. Ο πέμπτος και τελικός αγώνας θα διεξαχθεί στα τέλη Οκτωβρίου στον ισθμό της Κορίνθου.

Το Amarok είναι η απάντηση της Volkswagen στα pickup αφού έχει αποδείξει τις δυνατότητες του σε δύσκολες και απαιτητικές συνθήκες και είναι φτιαγμένο να αντέχει και να προσαρμόζεται ανάλογα στις ανάγκες του οδηγού και των επιβατών του.