Yamaha Fazer S2: Η αίσθηση της αδρεναλίνης


Η νέα σειρά, Fazer S2, της Yamaha αποτελεί ταυτόχρονα την επιλογή για την καθημερινή μετακίνηση στην πόλη, καθώς και τη λύση για μακρινές τουριστικές διαδρομές. Θα σας συναρπάσει!
  • 2/6/2007

Η FZ6 Fazer καταφερε να γίνει δημοφιλής κατακτώντας την 1η θέση σε πωλήσεις μοτοσικλετών στην Ευρώπη. Το νέο, αναβαθμισμένο μοντέλο, S2 του 2007, διατίθεται σε τέσσερις εκδόσεις, καλύπτοντας κάθε ανάγκη του σύγχρονου μοτοσικλετιστή. Οι αναβαθμίσεις περιλαμβάνουν σπορ φέρινγκ με διπλούς προβολείς, ψαλίδι υψηλής ακαμψίας, εμπρός πιρούνι 43mm νέας σχεδίασης και πίνακα οργάνων ίδιο με του FZ1. Ο αναβάτης μπορεί να επιλέξει από τέσσερις διαφορετικούς τύπους, ανάλογα με το αν επιθυμεί να έχει φέρινγκ ή γυμνό μοντέλο, με ABS ή χωρίς.

Η καινούργια σειρά, S2, είναι ειδικά σχεδιασμένη ώστε να απευθύνεται σε μοτοσικλετιστές που αγαπούν την αίσθηση της ταχύτητας και της σπορ οδήγησης. Ο εξοπλισμός και η επιθετική γραμμή της προκαλούν και προσκαλούν σε νέες συγκινήσεις. Ο κινητήρας προέρχεται από αυτόν της YZF-R6 της Yamaha, στον οποίο έγιναν οι κατάλληλες τροποποιήσεις για υψηλή απόδοση στις μεσαίες στροφές. Ο τετρακύλινδρος κινητήρας αποδίδει το μέγιστο της δύναμής του στις 12.000σ.α.λ. και χρησιμοποιεί το ειδικά προγραμματισμένο ηλεκτρονικό σύστημα ψεκασμού καυσίμου, με σκοπό να διασφαλίζει την απαιτούμενη δύναμη σε κάθε γύρισμα του γκαζιού.

Η νέα σειρά, FZ6 S2, δεν έχει μόνον εξαιρετική εμφάνιση, επιπλέον έχει και εξαιρετική οδική συμπεριφορά: Το αλουμινένιο πλαίσιο προσφέρει το βέλτιστο συνδυασμό βάρους/ακαμψίας, ενώ παράλληλα έχει μοντέρνο σχεδιασμό. Η σειρά S2 προσφέρει επίσης τον ιδανικό συνδυασμό δύναμης και ελευθερίας.

Υπάρχει μια πλήρης γκάμα αυθεντικών αξεσουάρ για τη σειρά S2, με τα οποία μπορείτε να διαφοροποιήσετε τη μοτοσικλέτα σας για εκδρομικές περιπέτειες (π.χ., ψηλός ανεμοθώρακας, πίσω βαλίτσα), για ξεχωριστό στυλ (π.χ., αεροδυναμική ποδιά, κάλυμμα θέσης συνεπιβάτη στο χρώμα της μοτοσικλέτας) ή προστασία (π.χ., μανιτάρια για προστασία πλαισίου).

Η νέα σειρά, S2, σας προσφέρει το δικαίωμα της επιλογής: Είτε μοντέλο με φέρινγκ σε τρία χρώματα -μαύρο, κόκκινο και μπλε- είτε γυμνή (naked) μοτοσικλέτα σε τέσσερα χρώματα -άσπρο, μπλε μεταλλικό, ασημί μεταλλικό και μαύρο.

Ολα τα ανωτέρω μοντέλα διατίθενται και με σύστημα ABS.

Tεχνικά Χαρακτηριστικά:

  • Κινητήρας: 4χρονος, 4κύλινδρος, υγρόψυκτος 600cm3, 16βάλβιδος, με 2 εκκεντροφόρους επικεφαλής, σύστημα ηλεκτρονικού ψεκασμού Ισχύς: 72kw (98ΡS)/12.000σ.α.λ. Ροπή: 63,1Νm/10.000σ.α.λ. Πλαίσιο: άκαμπτο αλουμινένιο πλαίσιο τύπου διαμαντιού Εμπρός φρένα: Διπλοί δίσκοι 298mm
  • Πίσω φρένα: Ενας δίσκος 245mm
  • Πρόσθετα χαρακτηριστικά: Σύστημα Immobilizer, δυνατότητα επιλογής με σύστημα ABS Διαστάσεις: Συνολικό μήκος: 2.095mm Υψος σέλας: 795mm Χωρητικότητα ρεζερβουάρ: 19,4lt.
  • Λιανική Τιμή: Από 7.570