Yamaha X-City: Άνετο, γρήγορο και ωραίο


Σχεδιασμός, αισθητική, τεχνολογία, επιδόσεις και ασφάλεια είναι οι λέξεις που συνοψίζουν τη φιλοσοφία του νέου scooter της Υamaha.

  • 16/7/2007
Σχεδιασμός, αισθητική, τεχνολογία, επιδόσεις και ασφάλεια είναι οι λέξεις που συνοψίζουν τη φιλοσοφία του νέου scooter της Υamaha.

Η σχεδιαστική κομψότητα είναι αυτό που θα σας παρασύρει στην αρχή, και οι ευχάριστες εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ. Τα ποιοτικά υλικά και οι εντυπωσιακοί χρωματικοί συνδυασμοί προσφέρουν πόντους στο X-CITY και στυλ σε αυτούς που το οδηγούν. Από την άλλη, ο τεχνολογικά εξελιγμένος κινητήρας αποδίδει 21 ίππους και υπόσχεται σβέλτη και ασφαλή μετακίνηση, με την τελική ταχύτητα να φτάνει τα 150 χλμ./ώρα. Σημειώστε τη χαμηλή κατανάλωση, σε συνδυασμό με το μεγάλο ρεζερβουάρ και θα έχετε μια ολοκληρωμένη άποψη για το τι είναι σε θέση να πράξει στο δρόμο το X-CITY, το οποίο είναι ιδιαίτερα φιλικό προς το περιβάλλον. Εξίσου σημαντικό ατού προσφέρουν οι μεγάλοι τροχοί των 16 και 15 ιντσών, εμπρός και πίσω αντίστοιχα, οι οποίοι χαρίζουν μια άλλη διάσταση και μια εντελώς διαφορετική ερμηνεία σε ό,τι αφορά την οδική συμπεριφορά αλλά και την άνεση του scooter. Κατά τ άλλα, δεν μπορεί παρά να εκτιμήσετε το χώρο αποσκευών κάτω από τη σέλα, τις θήκες για μικροαντικείμενα, τη ψηλή ζελατίνα που προστατεύει ιδανικά από τον αέρα αλλά και τον πλήρη και καλοσχεδιασμένο πίνακα οργάνων. Τελικά και όπως όλα δείχνουν, η Elm Design Europe σχεδίασε με τον πιο κομψό τρόπο το X-CITY, το οποίο συνδυάζει αρμονικά το μεσογειακό ταμπεραμέντο με την υψηλή ιαπωνική τεχνολογία. Το Χ-CΙΤΥ σάς προκαλεί να το οδηγήσετε, επειδή η ζωή είναι μια περιπέτεια!