YouΤuber ανατινάζει ένα Tesla Model 3 (Video)


Έναν… εκρηκτικό τρόπο για να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του επέλεξε ένας Αμερικανός YouTuber ο οποίος ανατίναξε ένα Tesla Model 3.

  • 28/1/2021

Οι περισσότεροι ίσως θυμάστε την περίπτωση ενός Ρώσου… ολιγάρχη του YouTube, ο οποίος έριξε από ελικόπτερο μια Mercedes G63 AMG θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για το γερμανικό τετράτροχο αλλά και να προσελκύσει ακόμα περισσότερους ακόλουθους στον προσωπικό του λογαριασμό.

Με το ίδιο, σχεδόν, νόμισμα θέλησε να πληρώσει ένα Tesla Model 3 ένας Αμερικανός, ο οποίος και στο παρελθόν είχε κάνει σαφείς τις προθέσεις του, υποβάλλοντας το ηλεκτροκίνητο μοντέλο σε διάφορα… μαρτύρια.

Αυτή τη φορά, βέβαια, ξεπέρασε τις προσδοκίες των «οπαδών» του, οδηγώντας στην απόλυτη καταστροφή το πλέον προσιτό και δημοφιλές μοντέλο της Tesla.

Ο λόγος για τον Danny Duncan, ο οποίος έδωσε τη χαριστική βολή στο Model 3 που τόσο καιρό ταλαιπωρούσε χωρίς λόγο και αιτία.

Σημαδεύοντας σωστά, ανατίναξε το καμάρι του Elon Musk, ενώ στη συνέχεια άδειασε και έναν γεμιστήρα πάνω σε ότι είχε απομείνει από το ηλεκτροκίνητο μοντέλο της Tesla.

Ακούγοντας τους πυροβολισμούς και τον εκκωφαντικό θόρυβο της έκρηξης, κάποιοι περίοικοι κάλεσαν την αστυνομία, η οποία ωστόσο πείστηκε από τις εξηγήσεις που της έδωσε ο παράτολμος YouTuber.

Αν αναρωτιέστε για ποιο λόγο ακόμα και οι αστυνομικές αρχές κάνουν στην περίπτωση του Danny Duncan τα στραβά μάτια, τότε ίσως αξίζει να γνωρίζετε ότι ο Αμερικανός έχει 5,31 εκατομμύρια εγγεγραμμένους στο κανάλι του στο YouTube, ενώ μέσα σε λιγότερες από 24 ώρες το video που ακολουθεί έχει σημειώσει 2,36 εκατομμύρια θεάσεις.